|

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank Türkiye'nin bulduğu gaz rezervine ilişkin CHP'lilerin sözlerine sert tepki gösterdi: Neye inanıyorlar ki zaten

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'de bulunan gaz rezervinin arttığına ilişkin açıklamasının ardından CHP'lilerin eleştirilerine Sanayi ve Taknoloji Bakanı Mustafa Varank sert tepki gösterdi. Televizyon programına bağlanan Varank, CHP'lilerin 'gaz rezervi yalan' iddialarına ilişkin, "Kilyos limanını yaparken en fazla uğraştığımız CHP'li vekiller oldu" dedi.

10:35 - 29/12/2022 Perşembe
Güncelleme: 11:23 - 29/12/2022 Perşembe
Yeni Şafak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programında 'CHP'nin gaz rezervi yalan' iddialarına sert yanıt verdi.

'NEYE İNANIYOR Kİ ZATEN'

CHP'lilerin iddialarına ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank,
"CHP neye inanıyor ki zaten" diyen Bakan Varank sözlerini şöyle sürdürdü: Kilyos limanını yaparken en fazla uğraştığımız CHP'li vekiller oldu. Gaz keşfinden sonra bu gazı karayla buluşturuyoruz. Siyasi liderlik çok önemli. Bu proje bunları anlatan çok önemli bir proje. Oradaki işin büyüklüğünü görmek için gidip görmek lazım. Bu iş ekonomik anlamda çok büyük katkı sağlayacak. Gaz keşfi Türkiye'nin üretiminde sıçrama sağlamış olacak"
dedi.
#Sanayi ve Teknoloji Bakanı
#Mustafa Varank
#CHP
#Gaz rezervi
1 yıl önce