|

Türkiye’yi dizayn etmek istiyorlar

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Türkiye’nin üzerinde çok oyunlar oynanıyor. Türkiye’nin önü kesilmesi için planlar var. Bazı ülkeler Türkiye’yi dizayn etmek istiyor” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 01:21 - 19/05/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
​​Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu
​​Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu

Kabinenin 11 yıldır aralıksız görev süresi ile en kıdemlisi olan Bakan Eroğlu, 24 Haziran seçimlerine ilişkin Yeni Şafak’ın sorularını cevaplandırdı. Eroğlu, “Türkiye’yi dizayn etmek isteyen güçler, bu seçimlerde devrede mi, devrede ise neden?” sorusu üzerine Türkiye’nin üzerinde çok oyunlar oynandığını, önünün kesilmesi için planlar olduğunu söyledi.

KÜRESEL BİR GÜÇ OLACAĞIZ

Eroğlu şunları söyledi: “Bazı ülkeler Türkiye’yi dizayn etmek istiyor. Kendilerine muhtaç, küçük bir ülke, her şeyi dışardan alan, IMF’ye bağımlı bir ülke olsun istiyorlar. Vergilerin yüzde 86’sının faiz lobisine gittiği günleri özlüyorlar. Seçimlerde Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler, faizlerden nemalananlar tekrar devrede. Nedeni Türkiye büyüyor ve küresel bir güç olacak. Bunun için en iyi zamanın seçimler olduğunu düşünüyorlar. Karşılarında Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü, dünyanın en tecrübeli lideri var. Recep Tayyip Erdoğan’ı, AK Partiyi devre dışı bırakırsak Türkiye’yi çok güzel şekilde yönetiriz, bize tabi olup eski günlerine geri döner şeklinde düşünceleri var.”

#Veysel Eroğlu
#Türkiye
6 yıl önce