|

Anderson Talisca'ya Premier Lig'den resmi teklif

Beşiktaş'ın kiralık yıldızı Anderson Talisca'nın kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Siyah beyazlıların bonservisi için 21 milyon euro ödeme yapması gereken oyuncuya Premier Lig'den ilk resmi teklif, ligin yeni takımından geldi.

Yeni Şafak
18:22 - 18/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 18:42 - 18/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Anderson Talisca, Beşiktaş formasıyla çıktığı 74 resmi maçta 35 gol attı 11 de asist yaptı.
Anderson Talisca, Beşiktaş formasıyla çıktığı 74 resmi maçta 35 gol attı 11 de asist yaptı.

Önceki günlerde Championship'te şampiyonluğunu ilan eden ve Premier Lig'e yükselen Wolverhampton Wanderers, gelecek sezonun takımını kurmak için çalışmalara başladı.

Premier Lig'de güçlü bir kadro ile mücadele etmek isteyen ve düşme korkusu yaşamak istemeyen efsane kulüp, Beşiktaş'la olan kiralık sözleşmesi sona erecek olan Anderson Talisca'yı transfer etmek istiyor.

Brezilyalı futbolcuyu Premier Lig'e götürme çabasında olan oyuncunun menajeri Carlos Leite'nin de ilerleyen günlerde bu transferle ilgili resmi görüşmelere başlayacağı ifade edildi.

  • Premier Lig'deki yabancı oyuncular için aranan milli takım uygunluğuna şu aşamada uymayan Talisca'nın özel izinle transfer olabileceği belirtiliyor. Bilindiği üzere Anderson Talisca, Brezilya A Milli Takımı formasını henüz giyemedi ancak kadroya davet edildi.

#Anderson Talisca
#Beşiktaş
6 yıl önce