|

Halil Trabzon yolunda

Alman kulübü Eintracht Frankfurt ile yol ayrımında olan Halil Altıntop için bordo-mavili kulüp girişimlerini sürdüyor. Almanya'dan da birkaç teklif alan Milli golcünün Trabzonspor'a sıcak baktığı belirtildi

Kamil Anahar
00:00 - 13/06/2011 Pazartesi
Güncelleme: 00:33 - 13/06/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Halil Trabzon yolunda
Halil Trabzon yolunda

Trabzonspor'da bir yandan giden oyuncular, diğer yandan da gelenler gündem oluşturmaya devam ederken şimdi de Halil Altıntop'ta geri sayım başladı. Bordo-Mavililer 2 aydır ilgilendikleri futbolcuda sona yaklaştı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in görevde olduğu her zaman kadroda görmek istediği futbolculardan biri olan tecrübeli forvet için kulübü Eintracht Frankfurt ile her konuda anlaşmaya varıldığı ortaya çıktı. Alman ekibine Halil için 2 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği bildirildi. Halil Altıntop ile yapılan görüşmelerde de büyük mesafe alındığı kaydedildi.

ŞENOL GÜNEŞ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Teknik Direktör Güneş'in de, Milli futbolcuyu arayarak, "Seni her zaman kadromda görmek istedim. Trabzonspor'a gelirsen, burada düzenli oynayabilir ve yeniden A Milli takımın değişmez oyuncusu da olabilirsin" dediği belirtildi. Halil Altıntop'un bordo-mavili ekibin teklifine olumlu yaklaştığı ancak Almanya'dan kendisine gelen birkaç teklif daha bulunduğu için kararsız olduğu ifade edildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in tecrübeli golcüyü ikna çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Trabzonspor'da Halil Altıntop transferinin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.


Hasan Ali ve Ömer liste başı

Kadrosunu genç oyuncularla takviye etmeyi sürdüren Bordo-mavililer sol bek için Kayserispor'un parlayan yıldızı Hasan Ali Kaldırım'ı transfer etmeyi planlıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in, Cale ile Ferhat'ın gönderilmesi halinde bu bölgede sadece Polonyalı Piotr Brozek'in kalacağını düşünerek, Hasan Ali'yi gündemine aldığı öğrenildi. Öte yandan Trabzonspor, Bucasspor'un 19 yaşındaki kalecisi Ömer Kahveci için 500 bin lira bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varıldı.


Dany olmazsa Ngcangca

Bir yerli bir de yabancı stoper peşinde olan Trabzonspor, Samsunsporlu genç oyuncusu Kemal Tokak'ın transferi girişimlerinden sonuç alamadı. Bordo-mavililer, bunun üzerine Karşıyakalı Aykut Akgün'ün transferini bitirmek için harekete geçti. Gaziantepsporlu Dany'e de teklif getirmeye hazırlanan yönetimin ayrıca Belçika'nın Genk takımında forma giyen Calvin Anele Ngcongca'yı da alternatif isimler arasında tuttuğu, bu futbolcu için de çalışmaların yapıldığı öğrenildi.



13 yıl önce