|

İsmail Kartal: Beklemiyordum...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Balıkesirspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, "Balıkesirspor şampiyonluğa oynayan takımmış görüntüsü verdi. Ben böyle goller yemeyi beklemiyordum" dedi.

Yeni Şafak
22:04 - 2/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 19:06 - 2/05/2015 Cumartesi
IHA

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Balıkesirspor ile karşılaşan sarı-lacivertli ekip, sahadan 4-3'lük skorla galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Maça golle başladık. Daha sonra beklemediğimiz goller yedik. Bununla beraber oyunda dengeyi bulduk. Balıkesirspor, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşıda böyle oynadı. Ben böyle goller yemeyi beklemiyordum. Balıkesirspor ligde şampiyonluğa oynayan bir takımmış gibi görüntü verdi. Bize 3 puan lazımdı. Son haftalara girilirken herkesin üzerinde baskı var. Oyunun genelinde rakibimizden üstündük. Maç fazlasıyla lider olduk ve oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.



'Farklı rollere bürünmedim'

"Sezon başından beri kazansanız da kaybetseniz de yüzünüzde aynı ifade var. Bu stresle ilgili bir şey mi?" şeklindeki soruyu değerlendiren Kartal, “Ekibim kazansa da kaybetse de olduğum gibi görünen bir insanım. Hiçbir zaman farklı rollere bürünmedim ve hiçbir şeyi abartmadım. Profesyonel bir iş yapıyoruz. Bu işte kazanmak da kaybetmek de var” diye konuştu.

#fenerbahçe
#balıkesirspor
#süper lig
#ismail kartal
9 yıl önce