|

Kazandılar ama hakemden şikayetçi!

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettikleri maçla ilgili, "Yenmemize rağmen nizami bir penaltı ve nizami bir golümüz verilmedi" dedi.

Yeni Şafak
22:23 - 16/02/2015 Pazartesi
Güncelleme: 20:40 - 16/02/2015 Pazartesi
IHA

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Gençlerbirliği sahasında Eskişehirspor'a 2-1 yendi. Maçın ardından çıkışta gazetecilere açıklama yapan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Bugün yendik. Çekişmeli bir maç olacağı ortadaydı. Ama yenmemize rağmen bir şeyi vurgulamak istiyorum, nizami bir penaltının ve nizami bir golü verilmemesini eleştiriyorum" dedi.


İki takımın da çok iyi mücadele ettiğini ve maçın 67. dakikasında kolu kırılan Bogdan Stancu'nun sakatlığından dolayı üzüntüsünü dile getiren Hoşcan, "İki Anadolu takımı, iki renkdaş bugün beraber oynadık. Bunun karşılığında zor da olsa uzun zamandır alamadığımız 3 puanı aldık. Her şeye rağmen, bu hatalara rağmen bu galibiyet bizim için önemliydi. Bütün camiamıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.


"Çok büyük hakem hataları var" diyen Hoşcan, "Geçen haftaki Galatasaray maçında iki tane verilmeyen hatta üçüncü pozisyonun da olabileceği bir pozisyon vardı bugün de var. Net bir penaltımız verilmediği gibi nizami bir golümüzün dördüncü hakem tarafından kesmesine anlam veremiyoruz. Artık takımlar belli noktada mücadele ediyorlar. Puan sıralamasına baktığımız zaman bu emeklerin karşılığında hakem kardeşlerimizin daha dikkatli olması lazım" açıklamasında bulundu. 

#Mesut Hoşcan
#Galatasaray
#Gençlerbirliği
9 yıl önce