|

KUKA VE FABUS GÜNDEMDE

Dış transfer çalışmalarına ağırlık vererek 4 futbolcuya imza attıran Trabzonspor yönetimi, şimdi de Çek golcü Pavel Kuka ve Martin Fabus'u renklerine bağlamaya çalışıyor

.
00:00 - 4/06/2000 Pazar
Güncelleme: 12:50 - 9/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
KUKA VE FABUS GÜNDEMDE
KUKA VE FABUS GÜNDEMDE
Yırtıcı santrfor

Dış transfer çalışmalarına hız vererek 4 futbolcu ile sözleşme imzalayan Bordo-Mavililer, yabancı futbolcu transferini bitirmek istiyor. Norveçli Rane Lange'nin transerinin gerçekleşmemesi üzerine harekete geçen Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Giray Bulak'ın verdiği rapor doğrultusunda Çekoslovak Pavel Kuka ve Martin Fabus'u renklerine bağlamak için kolları sıvadı. Kuka, geçen sezon Alman liginde Stuttgart'da forma giyiyordu.

Fabuş da olabilir

Çekoslovakya'nın 1.Lig takımlarından Terinsina'da oynayan 24 yaşında ve 1.88 boyundaki milli futbolcu Mardin Fabus da Bordo-Mavili kulübün gündemindeki ikinci yabancı. Trabzonspor, Yugoslavya'nın Kızılyıldız takımında oynayan 27 yaşında, 1.92 boyundaki golcü futbolcu Aleksander Vlahoviç'i de takibe aldı. Öte yandan, Trabzonspor'da satış listesine konulan Selim'in ligin yeni takımlarından Yimpaş Yozgatspor ile anlaştığı öğrenildi.

24 yıl önce