|

Van Hooijdonk’tan Van Persie’ye eleştiri

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Pierre van Hooijdonk vatandaşı Robin van Persie’yi eleştirirken, Beşiktaş’tan ise övgü dolu sözlerle bahsetti.

Yeni Şafak
11:11 - 16/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:28 - 16/03/2016 Çarşamba
Diğer

Geçmişte Fenerbahçe forması giyen Hollandalı yıldız Pierre van Hooijdonk Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Van Hooijdonk vatandaşı Robin van Persie'yi eleştirirken Beşiktaş'tan övgüyle bahsetti.



Van Persie'ye ağır eleştiriler


İlk olarak son oynanan Fenerbahçe – Kayseri macini değerlendiren Hollandalı futbol adamı “maçta sadece golü gödüm, golu atan (van Persie) için baya pozisyon gerekiyordu” dedi.



Van Persie'nin Fenerbahçe'deki dönemine “Super” diyemiyoruz şeklinde konuşan Hooijdonk “dün başka programda sordular, biliyorsunuz 2014 Dünya Kupası'nda kendisiyle bazı problemler yaşadık. Bu sıkıcı bir durum, çünkü ne soylesem aslinda farketmiyor herkes onu o olaya bağlıyor. Ama yapacak bir sey yok, ben sadece gördügümu anlatıyorum. Şimdiye kadar hiç formda olduğunu görmedim” şeklinde konuştu.



“Bu sezon Beşiktaş'ın şansı büyük”


Bu sezon Besiktaş'ı takip ediyormusun sorusuna ise Hooijdonk “Evet, öncelikle ben Fenerbahçeliyim ama bu sezon Besiktaş'ın şansının büyük olduğunu düşünüyorum. Ben Besiktaş'a karşı sempati duyuyorum. Ezeli rakiplerinden daha az bütçeyle güzel bir takım kurdular. Hem gençlere hem de tecrübeli ve iyi yabancılara yaptılar. Aldıkları oyuncular hep yükseliş gösterdi” dedi.



Beşiktaş'ın yeni stadı ile ilgili de görüş belirten Hollandalı futbol adamı “Stat çevresi benim için İstanbul'un en güzel yeri. Ben İstanbul'a gittiğimde Avrupa Yakası'nda kalırım. Bittiğinde çok güzel olacak” diyerek sözlerini noktaladı.









#pierre van hooijdonk
#Van Persie
#fenerbahçe
#eleştiri
8 yıl önce