Çanakkale’deki gibi yeneceğiz

Şırnaklı belediye başkanları Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette bölgenin son durumu ve hizmetleri hakkında bilgiyi bizzat belediye başkanlarının kendisinden dinleyen Topçu Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fazlı Şahan Yeni Şafak
Topçu Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Türkiye içeride ve dışarıda, dostlarına ve mazlumlara ‘Yunus’ yüzünü, düşmanlarına, zalimlere ve eşkıyaya ise ‘Yavuz’ yüzünü göstermektedir” diyen Topçu operasyonların kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

KÜRT-TÜRK SAVAŞI DEĞİL

Belediye başkanları adına konuşan Şenoba Belediye Başkanı Sabri Babat “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bekası için Kürt asıllı vatandaşlar olarak her birimiz, yaşlımız gencimiz şehit olmaya hazırız. Afrin’deki mesele bir Kürt-Türk savaşı değildir. Bizler dedelerimizin Çanakkale’de yaptığı gibi hem bu maşaları hem de bu arkasındaki güçleri yeneceğiz” dedi.

  • Yalçın Topçu'yu Hilal Belediye Başkanı Cevher Benek, Uzungeçit Belediye Başkanı Hacı Yıldırım, Karalar Belediye Başkanı Halef İnan ve Şenoba Belediye Başkanı Sabri Babat ziyaret etti.