Kurbanlık hisse fiyatları belli oldu: Herkesin merak ettiği soru yanıt buldu işte güncel rakamlar

18:02, 27/04/2025, Pazar
Diğer
Kurbanlık hisse fiyatları belli oldu: Herkesin merak ettiği soru yanıt buldu işte güncel rakamlar

Kayseri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ercan Aras, kurbanlık hisse fiyatlarını açıkladı. Aras, yaptığı açıklamada fiyatlardan hem tüketicinin hem de üreticinin memnun kalacağını söyledi. Peki, kurbanlık hisse fiyatı ne kadar oldu? İşte herkesin merak ettiği o rakamlar...

Kurban Bayramı öncesinde insanların kafalarındaki soru işaretlerini kaldırmak için çalışma yaptıklarını kaydeden Kayseri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ercan Aras, belirledikleri kilo ve hisse fiyatlarını açıkladı.

Kurban Bayramı öncesinde insanların kafalarındaki soru işaretlerini kaldırmak için çalışma yaptıklarını kaydeden Kayseri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ercan Aras, belirledikleri kilo ve hisse fiyatlarını açıkladı.

İşte kurbanlık hisse fiyatı


Aras, hem tüketicinin hem de üreticinin memnun kalacağını söyleyerek kurban hisse fiyatlarını 25-35 bin TL, kesim ücretini ise 4 bin TL olarak açıkladı.

İşte kurbanlık hisse fiyatıAras, hem tüketicinin hem de üreticinin memnun kalacağını söyleyerek kurban hisse fiyatlarını 25-35 bin TL, kesim ücretini ise 4 bin TL olarak açıkladı.

Kurbanlık hisse fiyatı 25-35 bin TL


Kurbanlık hisse fiyatlarını 25-35 bin TL olarak açıklayan Başkan Aras, belirledikleri tavsiye fiyatlarına uyulduğu takdirde hem üreticinin hem de tüketicinin memnun kalacağını ifade etti.


Kurbanlık hisse fiyatı 25-35 bin TLKurbanlık hisse fiyatlarını 25-35 bin TL olarak açıklayan Başkan Aras, belirledikleri tavsiye fiyatlarına uyulduğu takdirde hem üreticinin hem de tüketicinin memnun kalacağını ifade etti.

'Kurbanlık kesim ücreti de belli oldu'


Kesim ücretini de 4 bin TL olarak belirlediklerini kaydeden Aras, "Kurban yaklaştı, insanımız kurbanlık almak için telaşeye girdiler. Haklı olarak insanların kafasında bazı soru işaretleri var. Biz de Kırmızı Et Üreticileri Birliği olarak çalışma yaptık. Bununla ilgili Türkiye ortalamasında ve Kayseri nispetinde belli fiyatlar oluşturduk. Bu fiyatlara uyulursa tüketicimiz ve üreticimiz mağdur olmayacak. Tabi bizim söylediğimiz fiyatlar tavsiye fiyatlarıdır, en düşük fiyatları açıklıyoruz. " dedi.

'Kurbanlık kesim ücreti de belli oldu'Kesim ücretini de 4 bin TL olarak belirlediklerini kaydeden Aras, "Kurban yaklaştı, insanımız kurbanlık almak için telaşeye girdiler. Haklı olarak insanların kafasında bazı soru işaretleri var. Biz de Kırmızı Et Üreticileri Birliği olarak çalışma yaptık. Bununla ilgili Türkiye ortalamasında ve Kayseri nispetinde belli fiyatlar oluşturduk. Bu fiyatlara uyulursa tüketicimiz ve üreticimiz mağdur olmayacak. Tabi bizim söylediğimiz fiyatlar tavsiye fiyatlarıdır, en düşük fiyatları açıklıyoruz. " dedi.

Kurbanlık fiyatları ne kadar oldu?


Erkek dananın kilosunu 300 TL, değerini yitirmiş olan düveler 290 TL, damızlık değeri olmayan inek fiyatını 275 TL olarak açıklayan Aras, "Ayrıca kesim fiyatını da 4 bin TL, parçalama fiyatını da 2 bin TL olarak açıklıyoruz. Tabi bu söylediğimiz fiyatlar canlı kilo fiyatlarıdır. Aynı zamanda hisse fiyatlarını da açıklamak istiyoruz. Hayvanın büyüklüğüne göre 25 bin TL ile 35 bin TL arasında hisse fiyatı vardır" dedi.












Kurbanlık fiyatları ne kadar oldu?Erkek dananın kilosunu 300 TL, değerini yitirmiş olan düveler 290 TL, damızlık değeri olmayan inek fiyatını 275 TL olarak açıklayan Aras, "Ayrıca kesim fiyatını da 4 bin TL, parçalama fiyatını da 2 bin TL olarak açıklıyoruz. Tabi bu söylediğimiz fiyatlar canlı kilo fiyatlarıdır. Aynı zamanda hisse fiyatlarını da açıklamak istiyoruz. Hayvanın büyüklüğüne göre 25 bin TL ile 35 bin TL arasında hisse fiyatı vardır" dedi.

Birlik olarak desteklerini sürdüreceklerinin de altını çizen Aras, "Bütün üreticilerimize ve tüketicilerimize hayırlı olsun. Bu fiyatlara uyulursa üreticilerimiz de belli bir meblağ kazanır, tüketicilerimizin de akıllarında soru işareti kalmaz. Biz de Kırmızı Et Üreticileri Birliği olarak desteğimizi vereceğiz" ifadelerini kullandı.



Birlik olarak desteklerini sürdüreceklerinin de altını çizen Aras, "Bütün üreticilerimize ve tüketicilerimize hayırlı olsun. Bu fiyatlara uyulursa üreticilerimiz de belli bir meblağ kazanır, tüketicilerimizin de akıllarında soru işareti kalmaz. Biz de Kırmızı Et Üreticileri Birliği olarak desteğimizi vereceğiz" ifadelerini kullandı.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026