İş adamı Halit Yukay'ın cansız bedeni denizden çıkarıldı
21:22, 03/09/2025, Çarşamba
Yeni Şafak

TCG Alemdar da Halit Yukay'ın naaşının denizden çıkarılması operasyonlarına destek verdi.
Balıkesir’in Erdek ilçesi açıklarında 4 Ağustos’ta teknesi parçalanan iş adamı Halit Yukay'a 68 metre derinlikte ulaşılmış ve çıkarılması için çalışmalar başlatılmıştı. TCG Alemdar ve Sahil Güvenlik ekiplerinin zorlu operasyonuyla naaş, tek parça halinde sudan çıkarıldı ve Bandırma'ya götürülecek.
Balıkesir’in Erdek açıklarında 4 Ağustos’ta teknesi parçalanmış halde bulunan iş adamı Halit Yukay’ın cansız bedenine, kayboluşunun üzerinden 19 gün sonra 68 metre derinlikte ulaşılmıştı. Ancak naaşın bütünlüğünün bozulma ihtimali nedeniyle çıkarma çalışmaları uzun süre güçlükle sürdürülmüştü.

TCG Alemdar da operasyona dahil oldu
Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı TCG Işın gemisinin yürüttüğü çalışmalara, kritik aşamada TCG Alemdar da destek verdi.

Cansız beden tek parça çıkarıldı
Alemdar gemisindeki dalgıçların yoğun çabasıyla Yukay’a ait olduğu değerlendirilen cansız beden, saat 19.25’te tek parça halinde sudan çıkarıldı. Naaşın Bandırma’ya götürüleceği bildirildi.






Gündem
Tatlıtuğ’un ifadesi ortaya çıktı: Yukay’ın son sözleri ‘Her şey kontrol altında merak etme’ olmuş

Gündem
Halit Yukay’ın cansız bedeninden DNA testi için parça alındı

Gündem
Marmara Denizi'nde kaybolan Halit Yukay'ın cansız bedenine ulaşıldı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.