|

Ahmet Çalık Galatasaray'da

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'nin milli stoperi Ahmet Çalık'ı 2.5 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı öğrenildi.

Yeni Şafak
12:33 - 12/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:11 - 12/01/2017 Perşembe
Gençlerbirliği forması giyen Ahmet Çalık, 7 kez A Milli Takım formasını giyme başarısı gösterdi.
Gençlerbirliği forması giyen Ahmet Çalık, 7 kez A Milli Takım formasını giyme başarısı gösterdi.

Galatasaray, 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Ahmet Çalık'ı kadrosuna kattı.



Sarı-kırmızılıların genç savunmacı için Gençlerbirliği Kulübü'ne 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Ahmet Çalık'ın ise yıllık 900 bin euro ücret alacağı ifade edildi. Milli oyuncu bugün İstanbul'a gelerek yeni takımının tesislerine gidecek.



İlhan Cavcav: Galatasaray ile el sıkıştık

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, futbolcuları Ahmet Çalık'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaştıklarını söyledi. Cavcav,, 22 yaşındaki stoperin transferi için görüşmelerin uzun zamandır sürdüğünü hatırlatarak, "Milli futbolcumuz Ahmet Çalık'ın transferi konusunda Galatasaray ile el sıkıştık. Galatasaray, altyapımızdan yetişen Ahmet Çalık'ın bonservisi için 2,5 milyon euro ödeyecek. Gençlerbirliği, sadece altyapısından yetiştirdiği futbolcularla ayakta kalmıyor, aynı zamanda Türk futboluna da hizmet etmeye devam ediyor" ifadelerini kullandı.



Satmayacağını açıklamıştı

İlhan Cavcav daha önce genç oyuncunun bonservis bedeli için 4 milyon euro istemiş ve yapılan pazarlıklar sonucunda transfere izin vermeyeceğini açıklamıştı.




















#Ahmet Çalık
#Galatasaray
#Gençlerbirliği
7 yıl önce