|

Fenerbahçe'nin istediği Malang Sarr için Chelsea devreye girdi

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de gözler stopere yapılacak takviyelere çevrildi. Sarı-lacivertlilerin listesinin ilk sırasında yer alan Malang Sarr için Barcelona ve Chelsea devreye girdi. Hatta İngiliz basını Chelsea'nin Malang Sarr teklifini son dakika olarak duyurdu.

Haber Merkezi
15:24 - 23/08/2020 Pazar
Güncelleme: 15:34 - 23/08/2020 Pazar
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Malang Sarr'ın güncel bonservis değeri 16 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre Malang Sarr'ın güncel bonservis değeri 16 milyon euro.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertliler stoper arayışlarında listenin ilk sırasına bonservisi elinde olan Malang Sarr'ı yazmıştı. Fakat Fransız oyuncuyu sadece Fenerbahçe değil, Barcelona ve Chelsea'de kadrosuna katmak istiyor.

Sky Sports'da yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Malang Sarr'ı transfer etmek ve daha sonra da oynayıp gelişebileceği bir takıma kiralamayı düşünüyor. İngiliz ekibi bu konuda 21 yaşındaki oyuncuyla da görüşmelerini sürdürüyor.

  • Geçtiğimiz günlerde Barcelonalı yöneticilerle de bir araya geldiği iddia edilen Sarr için Fenerbahçe'de nabız yoklamaya devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olurken, hem Chelsea hem Barcelona hem de Fenerbahçe oyuncuyu ellerinden kaçırmak istemiyor.
#Malang Sarr
#Fenerbahçe
#Barcelona
#Chelsea
#transfer
4 yıl önce