|

Galatasaray'dan Sehiç'e kanca

Galatasaray, Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın yedeğini Erzurumspor'da buldu. Sarı-kırmızılıların 30 yaşındaki Boşnak eldiven Sehiç'i gündemine aldığı öğrenildi.

Umut Yılmaz
14:29 - 17/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 14:44 - 17/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Muslera'nın Galatasaray'la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Muslera'nın Galatasaray'la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sezon başında Muslera’nın arkasına bir kaleci transferi yapmak için çok uğraşan ancak uygun kimseyi bulamayan Galatasaray, devre arasında Erzurumspor’dan İbrahim Sehiç’i kadrosuna katabilir. Erzurumspor’da şu an maaşlarının ödenmediği öğrenilen Boşnak kalecinin ipleri koparmaya hazır olduğu ve devre arasında ayrılmak istediği öğrenildi.

Karabağ Ağdam’dan sezon başında bedelsiz bir şekilde Erzurum’a gelen Sehiç, bu sezon çıktığı 6 lig maçının 2’sinde kalesini gole kapatırken, toplamda filelerinde 5 gol gördü.

  • Galatasaray’da şu an en çok kazanan oyunculardan birisi olan Fernando Muslera, Mustafa Cengiz ve yönetimini düşündürüyor. Yıllık 3 milyon 575 bin Euro garanti ücret kazanan Uruguaylı file bekçisi, 5 bin Euro da puan başı bonus alıyor. Bu sezon Süper Lig’de 18, Şampiyonlar Ligi’nde 3 puan toplayan Cimbom’da Muslera şimdiden 105 bin Euro’luk bonus hakkı kazandı.

#Galatasaray
#İbrahim Sehiç
6 yıl önce