Oğuzhan Aydoğan Beşiktaş'a döndü

Yeni Şafak
14:544/02/2018, Pazar
G: 4/02/2018, Pazar
Yeni Şafak
Fikret Orman, geçtiğimiz sezon başında Oğuzhan Aydoğan'ı toplu imza töreninde 'proje transferi' olarak tanıtmıştı.
Fikret Orman, geçtiğimiz sezon başında Oğuzhan Aydoğan'ı toplu imza töreninde 'proje transferi' olarak tanıtmıştı.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında Borussia Dortmund altyapısından transfer ettiği Oğuzhan Aydoğa, bu sezonun başında Karlsruher'e kiralanmıştı. Genç futbolcu forma giymesi için verildiği Almanya 3. Lig takımında sadece 11 dakika forma giyebildi. Forma şansı bulamadığı için takımından ayrılmak isteyen futbolcu Beşiktaş'a döndü.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Oğuzhan Aydoğan, Karlsruher'e kiralanmıştı. Almanya 3. Ligi'nde daha fazla oynaması beklenen futbolcu, burada sadece 11 dakika oynayabildi. Sakatlığı da bu anlamda Oğuzhan Aydoğan'a engel olurken genç oyuncu siyah beyazlılara dönme kararı aldı.

2 Şubat Cuma günü uzun bir aranın ardından Beşiktaş U21 takımıyla maça çıkan 21 yaşındaki futbolcu 2-1 galip geldikleri karşılaşmanın ardından, bugün bir mesaj paylaştı.

  • Instagram hesabından Beşiktaş formalı fotoğrafını paylaşan futbolcu, "Yeniden geri döndüm, çok şükür" ifadelerini kullandı.

Back at it again! 🦅#çokşükür#karakartal#Besiktas

Oğuzhan Aydoğan (@oguzhan_ay97)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Oğuzhan Aydoğan
#​Beşiktaş