
Türkiye Kosova maçı canlı izleme bilgilerini sizler için hazırladık. 2018 FIFA Dünya Kupası eleme maçlarında Türkiye bu akşam Kosova ile karşılaşacak. Maç ise TV8 ekranlarından canlı izlenecek. İşte Türkiye Kosova maçını TV8 üzerinden canlı izleme bilgileri.
Türkiye Kosova maçı donmadan kesintisiz bir şekilde TV8 üzerinden izleyebilirsiniz. A Milli Takım bu akşam sahneye çıkıyor ve galibiyet için varını yoğunu ortaya koyacak. Yıldız futbolcuların da affedilmesiyle birlikte moral depolayan Türkiye, bu akşam galibiyeti zorlayacak. İşte Türkiye Kosova maçı canlı izleme bilgileri…
TV8 canlı izle! HD kalitede TV8 canlı izleme
2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda bu akşam Kosova'yı Antalya'da konuk edecek A Milli Futbol Takım kadrosundan 4 oyuncu kadrodan çıkarıldı.
Antalya'da bu akşam Kosova'yı konuk edecek A Milli Futbol Takımı'nda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 27 kişilik kadroyu UEFA kuralları gereğince 23 kişiye indirdi.
UEFA'ya bildirilen Kosova maçı kadrosunda, Okay Yokuşlu, Enes Ünal, Çağlar Söyüncü ve Bilal Başacıkoğlu yer almadı.
Öte yandan, Fatih Terim'in dün akşam gerçekleştirdiği basın toplantısında Okay Yokuşlu da Kaan Ayhan ve Cengiz Ünder ile birlikte yer almıştı.
Türkiye ile Kosova bu akşam saat 20.00'de Antalya Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
A Milli Takım'ın bu akşam oynayacağı Kosova maçı öncesi Arda Turan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taraftarlardan Milli Takım'a destek istedi.
2018 Dünya Kupası Elemeleri I grubu 4. maçında bu akşam Antalya'da Kosova ile karşılaşacak A Milli Takım, mutlak 3 puan hedefiyle saha çıkacak. Bir süredir Fatih Terim tarafından Milli takım kadrosuna alınmadıktan sonra Kosova maçı kadrosuna dahil edilen Arda Turan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu akşamki zorlu maç için taraftarlardan destek istedi.
Arda Turan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Rakip, mekan ve zaman önemli değildir. Hedefimiz her zaman iyi futbol ve 3 puan. Biz kenetlendik siz de dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda yarın Kosova ile yapacağı maçla ilgili, "Ümit ediyorum yarın kazanıp, moralli bir şekilde yolumuza devam ederiz." dedi.
Fatih Terim ile futbolculardan Okay Yokuşlu, Cengiz Ünder ve Kaan Ayhan, A Milli Takım'ın kamp yaptığı Regnum Carya Golfamp;Spa Resort'te düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.
Türkiye Futbol Direktörü Terim, basın toplantısının başında Kosova maçı dışında soru almayacağını belirterek, şunları söyledi:
"Yarın çok önemli bir maçımız var. Kosova karşılaşmasının dışında hiçbir soruya cevap vermeyeceğim. Yarın, maçtan sonra ne isterseniz sorabilirsiniz. Özellikle son maçlara az süre kala, gerek bizlerin gerekse de oyuncuların bir hayli etkilenmesine sebep olan birçok şey yaşadık. Kamuoyuna göre yarın rahat geçecek bir maç gibi gözükse de kolay olmayacak bir karşılaşma oynayacağız. Karşımızda saygı duyulacak bir rakip var. Bizim de en ufak bir sıkıntıya tahammülümüz yok. Gerek ben ve teknik ekip, gerekse futbolcularımız açıkçası bundan önce düştüğümüz tuzağa veya yapılana, en azından burada müsaade etmek istemiyoruz."
Terim, hiçbir maçın kolay geçmediğini vurgulayarak, "Çok kolay bir maç olmayacak. Kendini ispat etme kaygısı içinde olan ve her geçen gün daha iyiye gittiğini gördüğüm bir Kosova var. Kamptaki gidişten son derece memnunum. Herkes çok iyi çalışıyor, iyi konsantre olmuş gibi görüyorum. Yarın da seyirciyle birleşince inşallah ortaya güzel bir sonuç çıkacak. 2016 Avrupa Şampiyonası'na giderken 3 maçta 1 puan almıştık. Şimdi 2 puanımız var. Tabii buna üzülmeliyiz ama hep güçlü takımlarla oynadık. İnşallah tarih tekerrür eder." diye konuştu.
Fatih Terim, Kosova maçında Arda Turan'ın kaptan olarak sahaya çıkacağını açıkladı.
Terim, "Kosova maçına Arda mı, Mehmet Topal mı kaptan çıkacak?" sorusuna, "Bizde kaptanlık sıkıntısı olmadı. Kendi aralarında da sıkıntı yok. Daha evvel fazla milli olmuş isim olarak da Arda gözüküyor. Mehmet, Arda işte sırayla. Onun için bu konuda bir sıkıntı yok." yanıtını verdi.









