|

Eyüp'te cinayet: 1 ölü

Eyüp'te, alkollü olduğu belirlenen Himmetullah Ş., arkadaşı Musa İ. ve Nevzat G.'yi bıçakladı. Musa İ. hayatını kaybederken Nevzat G. yaralandı.

Cihan
00:00 - 8/12/2013 Pazar
Güncelleme: 07:44 - 8/12/2013 Pazar
Yeni Şafak
Eyüp'te cinayet: 1 ölü
Eyüp'te cinayet: 1 ölü

Olay, saat 22.00 sıralarında Defterdar Mahallesi Otakçılar Caddesi Fıçıcılar Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, birlikte alkol alan Himmetullah Ş., Musa İ., Nevzat G. ve Cumhur Y. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Musa İ. dışarı çıktı. Daha sonra motosikleti ile arkadaşlarının alkol aldığı yere giren Musa İ. ile Himmetullah Ş. arasında "Neden motosiklet ile içeri giriyorsun" tartışması yaşandı.

Nevzat G.'nin de dahil olduğu tartışma büyüdü. Himmetullah Ş. sinirlerine hakim olamayarak arkadaşları Musa İ. ve Nevzat G.'yi bıçakladı. Kavga sonrasında Himmetullah Ş. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralanan Musa İ. ve Nevzat G. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Musa İ. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kolundan yaralanan Nevzat G. ise tedavi altına alındı.

Olay sonrasında araştırma başlatan Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kaçan zanlı Himmetullah Ş.'yi yakaladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


10 yıl önce