|

Sınırları aşan aşk 12 bıçakla bitti

Afganistanlı zengin bir babanın oğlu olan Abdullah Albukhari, Zehra Muhammed''e aşık oldu. Ailesinin itirazına rağmen gizlice evlendiği Zehra ile İstanbul''a kaçtı. Kağıt toplayarak geçinmeye çalıştı, ancak sıkıntılar yüzünden kavga çıkınca hamile eşini 12 yerinden bıçakladı.

Oktay Yıldırım
00:00 - 22/02/2013 Cuma
Güncelleme: 01:24 - 22/02/2013 Cuma
Yeni Şafak
Sınırları aşan aşk 12 bıçakla bitti
Sınırları aşan aşk 12 bıçakla bitti

İstanbul Esenyurt''ta Afgan asıllı Abdullah Albukhari (24) tartıştığı 5 aylık hamile eşini 12 yerinden bıçakladı. Olay Ardıçlı Mahallesinde meydana geldi. Kağıt toplayarak geçimini sağlamaya çalışan Albukhari maddi sıkıntı nedeniyle eşi Zehra Muhammed''i (22) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Albukhari, genç kadını 12 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Kanlar içersinde kalan genç kadın çevreden yetişen vatandaşların yardımlarıyla hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan genç kadın 6 saat süren operasyonla hayata döndürüldü. Doktorların yoğun çabasına rağmen kadının karnındaki 5 aylık bebek kurtarılamadı. Muhammed''in tedavisi yoğun bakım servisinde devam ediyor.

AİLELERİ KARŞI ÇIKMIŞTI

Olaydan sonra kaçan Abdullah Albukhari ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye çıkartılan Albukhari tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Afgan asıllı olan ve Suudi Arabistan''da yaşayan Abdullah Albukhari''nin ailesinin maddi durumunun çok iyi olduğu, babasının da iş adamı olduğu belirtildi. İki gencin evlenmelerine aileler karşı çıktığı için Abdullah Albukhari ile Zehra Muhammed''in Türkiye''ye kaçtıkları öğrenildi. Abdullah Albukhari''nin İstanbul''a geldikten sonra sokaklarda kağıt toplayarak ailesinin geçimlerini sağlamaya çalıştığı öğrenildi.


11 yıl önce