|

Hülya Sancaklı kimdir? Hülya Sancaklı'nın ölüm nedeni ne?

Hülya Sancaklı kimdir? MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki Hülya Sancaklı kimdir, neden hayatını kaybetti?

Yeni Şafak
10:17 - 1/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:21 - 1/02/2017 Çarşamba
Diğer
Hülya Sancaklı kimdir, neden hayatını kaybetti?
Hülya Sancaklı kimdir, neden hayatını kaybetti?

Hülya Sancaklı kimdir ve neden hayatını kaybetti? MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Son dakika haberi olarak duyurulan bu haberin ardından vatandaşlar ise Hülya Sancaklı'nın kim olduğunu ve neden hayatını kaybettiği merak ediyor. Peki Hülya Sancaklı kimdir?



Geçtiğimiz günlerde intihar girişiminde bulunan ve tabancayla kendini vuran Hülya Sancaklı Beylikdüzü'nde özel bir hastaneye kaldırıldı.



27 Şubat 1966 senesinde dünyaya gelen Sancaklı'nın iki çocuğu bulunmaktadır.



GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLİK YAPIYORMUŞ


2014 yerel seçimlerinde Kocaeli Belediyesi Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyan Saffet Sancaklı seçmenlerine yaptığı bir konuşmada eşinden bahsetmiş ve "Eşim Hülya Sancaklı gönüllü öğretmenlik yapmaktadır." demişti.



'ÖZÜR DİLERİM' NOTU


İntihar girişiminin ardından, Sancaklı'nın çocuklarına hitaben yazdığı “Duygu'm, Mert'im beni affedin. Tükendim. Tüm sevdiklerimden özür dilerim" notu bulundu.



Sancaklı'nın ölüm haberiyle ilgili hastane yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "14 Ocak 2017 tarihinde ateşli silah yaralanması nedeniyle hastanemizde ameliyata alınan Sayın Hülya Sancaklı'nın tedavisi, genel cerrahi yoğun bakım ünitesinde devam etmiştir. Ameliyat sonrası devam eden kritik süreç, hastanemiz Nöroşirurji Kliniği Başkanı, Beyin Sinir Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir ve ekibi tarafından titizlikle takip edilmiştir. 19 gündür yoğun bakımda yaşama tutunma mücadelesi veren Sayın Hülya Sancaklı, tüm tıbbi müdahalelere rağmen yaşamsal fonksiyonlarının geri döndürülememesi nedeniyle 01.02.2017 tarihi saat 07.35'te hayatını kaybetmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.





#Hülya Sancaklı
#Saffet Sancaklı
#Hülya Sancaklı neden öldü
7 yıl önce