|

Aslan'da son aday Miguel

G.Saray, Zaragozalı Oliveira'dan vazgeçti. Sarı-kırmızılılar gündemlerine Valencia'nın sağbeki Miguel Brito'yu aldı. Forvet için ise Morientes'in adı konuşuluyor.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 7/08/2008 Perşembe
Güncelleme: 01:48 - 7/08/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Aslan'da son aday Miguel
Aslan'da son aday Miguel

G.Saray uzun süredir peşinde olduğu Real Zaragoza'nın Brezilyalı forveti Oliveira'nın transferini gerçekleştiremedi. Ücretine zam yapılan Brezilyalı yıldız kulübünde kalacağını açıkladı. Transfer için İspanya'ya giden Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, bunun üzerine rotayı Miguel Brito'ya ve Morientes'e çevirdi. Sarı-kırmızılıların bir haftadır gizlice yürüttükleri transfer çalışmasına sona yaklaştığı Portekiz Milli Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda yer alan sağ kanat oyuncusu Miguel için kulübü Valencia ile pazarlıkların devam ettiği ifade edildi.


MEİRA KEFİL OLDU

Valencia'nın değişmez isimlerinden biri olan Miguel'in son bir yılda yaşanan yönetim sorunları nedeniyle ayrılmak istediği belirtildi. Miguel'in sarı-kırmızılı kulüpten teklif aldığında aradığı vatandaşı Meira'dan olumlu görüş alması üzerine teklife sıcak baktığı kaydedildi. Forvet arayışlarını sürdüren G.Saray'da Oliveira'nın transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle yeniden Morientes ismi gündeme geldi. Üstünel ve Sezgin'in dün İspanya'da Mariott Otel'de görüştüğü golcü oyuncuyla prensipte anlaştı.


Son prova Bursa'yla

Sarı-Kırmızılı ekip Steau Bükreş maçı öncesi son hazırlık maçını bugün Bursaspor'la yapacak. Teknik direktör Skibbe, Bursa Atatürk Stadı'nda oynacak maçta Steau Bükreş maçında oynatmayı düşündüğü kadroyu sahaya sürecek. 20.00'deki maçı D Smart yayınlayacak.


Skibbe köpürdü

Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Skibbe dün yapılarn idmanda öğrencilerine sert uyarılarılarda bulundu. Çift kale maçta forvetler arasında anlaşmazlık yaşanınca Alman hoca futbolcularını “Şov yapmayı bırakın futbol oynayın. Önemli olan maçlarda alınan sonuçlardır. Bunun için gol atmalıyız' diye sert bir şekilde azarladı.




16 yıl önce