Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
29

Bildirimler

Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim, Sevilla'da forma şansı bulamayan Munas Dabbur'u kadrosuna kattı. Alman ekibinden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcunun 4 yıllık sözleşmeye imza attığı ifade edildi.

1.82 boyundaki oyuncunun transferinin 12 milyon euro karşılığından gerçekleştiği aktarıldı.

Dabbur'un adı Beşiktaş ile de anılıyordu.

  • Sevilla’da ilk tercih olmayı başaramayan Dabbur, bu sezon 9 maçta 3 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. İsrailli Müslümanlardan biri olan ve Maccabi Tel Aviv, Grasshoppers ile RB Salzburg’tan sonra Sevilla’nın yolunu tutan golcü futbolcu, kulüp kariyerinde 320 maçta 154 gol ve 70 asistlik skor katkısında bulundu.




Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...