|

Ertekin: Kolay olmayacak

PTT 1.Lig'de mücadele eden Balıkesirspor, pazar günü evinde oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Cihan
00:00 - 29/08/2013 Perşembe
Güncelleme: 20:30 - 29/08/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Ertekin: Kolay olmayacak
Ertekin: Kolay olmayacak

Teknik direktör İsmail Ertekin, ligin ilk iki haftasında takımının mücadele gücünün oldukça yüksek olduğunu belirterek, "Hafta sonu oynayacağımız Denizlispor maçı kolay bir maç olmayacak. Elimizden geldiğince kazanmak için tüm çabamızı sarf edeceğiz. İnşallah oyuncularımız bu hafta sonunda üç puan tamamlarlar." dedi.

Kırmızı-beyazlı ekip Denizlispor maçının hazırlıklarını Atatürk Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Teknik direktör Ertekin ve yardımcılarının nezaretinde yapılan antrenman oldukça neşeli geçti.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ertekin, takımın iki maçtaki mücadele gücünün oldukça yüksek olduğunu söyledi. "İyi mücadele ediyoruz." diyen Ertekin, "Ancak futbol oynama yönünden tabi ki daha eksiklerimiz çok. Ligin ilk iki haftasında oynadığımız maçları kazanmamızdan dolayı moral ve motivasyonumuz yüksek. Ancak, şuanda hedef takım haline dönüşüyoruz. Böyle olunca da problemler ortaya çıkacak. Çünkü hedef takım haline gelirseniz bu sefer size karşı olan takımlar daha konsantre olacaklardır." diye konuştu.

Denizlispor maçının kolay olmayacağına dikkat çeken İsmail Ertekin, "Elimizden geldiğince kazanmak için tüm çabamızı sarf edeceğiz. İnşallah oyuncularımız bu hafta sonunda üç puan tamamlarlar. Biz de bu kadar çalışmanın, bu kadar uğraşmanın emeğini hep beraber alırız. İlk iki hafta oynanan futbolda baktığımızda mücadele yönünden iyi durumdayız. Ama futbol oynama yönünde çok iyiyiz dersek doğru olmaz. Her geçen gün bunu geliştirmeye çalışıyoruz. Mücadelemiz iyi ama oynama olayını biraz daha geliştirmemiz gerekiyor. Hiç bir zaman mükemmel olmayacak, ancak mümkün olduğu kadar en üst seviyeye çıkarmalıyız. Konsantrasyonumuz iki maçta iyiydi. Bu maçta da eğer konsantrasyonumuz ve mücadelemiz iyi olursa biraz da futbolumuzu geliştirirsek kazanabileceğimizi düşünüyorum. Mutlaka eksikler olacak, her geçen gün artıya doğru gidiyoruz. İnşallah devam eder gider."şeklinde konuştu.

Yabancı oyuncular Kwame Amponsah Karikari ve Atakore Lalawel'in ligin ilk iki maçında takıma ciddi katkı sağladıklarını ifade eden İsmail Ertekin, şöyle devam etti: "Zaten bunu yapsınlar diye transfer ettik. Takıma iyi de uyum sağladılar. Birlikte oynamayı beceriyorlar. Bize katkı sağladıkları için mutluyuz. Önümüzdeki maçlarda bu katkıyı bekliyoruz."

Atakore Lalawel'in Togo Milli Takımı'na çağrılmasını çok sevindirici bir olay olarak değerlendiren Ertekin, "Artık Togo'da Balıkesir şehrimiz konuşulacak. Bu şehir adına ve marka değer adına çok güzel bir durum." ifadelirini kullandı.

Takımda herhangi bir sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığı bilgisini veren İsmail Ertekin, "Ufak tefek sorunlar var ama hafta sonu herhangi bir problem çıkaracağını sanmıyorum. Balıkesir'de geçmişte hep 17 bin seyirci ile maç oynandığı anlatılıyor. Takıma geldiğimden beri böyle bir seyirci olmadı İnşallah bu haftadan itibaren olur." dedi.


11 yıl önce