|

Fatih Terim ilk transfer hedefini belirledi: İrfan Can

Ara transfer döneminde kadroya dokunuşlar yapacak olan Galatasaray’da Assunçao başta olmak üzere bazı isimlerle yollar ayrılacak. Gedson Fernandes ve kaleci İrfan Can Eğribayat ise transfer listesinin başında.

Haber Merkezi
09:56 - 1/12/2021 Çarşamba
Güncelleme: 10:02 - 1/12/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray ligde 8. sırada yer alıyor.
Galatasaray ligde 8. sırada yer alıyor.

Avrupa’da namağlup lider olarak yoluna devam eden ancak Süper Lig’de bir türlü istediği sonuçları alamayan Galatasaray’da, devre arasında takıma yeni takviyeler yapılacak. Sezon başında yeni bir transfer politikası belirleyerek yola çıkan ve bu doğrultuda transferler yapan Cimbom, ara transfer döneminde de bu stratejiyi devam ettirecek.

Başkan Burak Elmas ile teknik heyet, yol haritasını belirlemek için bir araya gelecek. Teknik heyetin, listesini oluşturmaya başladığı ve ara transfer döneminde takımdan ayrılacak isimleri belirlediği ifade edildi. Öte yandan takviye yapılacak bölgeler konusunda da orta saha ve kaleye öncelik verileceği öğrenildi

  • İrfan Can ilk sırada
  • Galatasaray’da, sezon başında kiralanan Assunçao başta olmak üzere en az 3 futbolcu ile yolların ayrılabileceği öğrenildi. Devre arasında o bölgeye Gedson Fernandes’in yanı sıra bir orta saha oyuncusu takviyesi daha gündemde. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Babel ile yolların ayrılması durumunda İtalyan ekibi Parma’da oynayan Dennis Man için girişimde bulunulacağı belirtildi. Galatasaray’ın kadroyu gençleştirme projesi kapsamında Göztepe’de forma giyen kaleci İrfan Can ile Bursaspor’da forma giyen İsmail Çokçalış için kulüplerine teklif sunacağı dile getirildi.


#Galatasaray
#İrfan Can Eğribayat
#Fatih Terim
#Gedson Fernandes
2 yıl önce