|

Kırklarelispor'da Erdem depremi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un Teknik Direktörü Bilgin Erdem, görevinden istifa ettiğini söyledi.

Aa
00:00 - 2/12/2013 Pazartesi
Güncelleme: 11:50 - 2/12/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Kırklarelispor'da Erdem depremi
Kırklarelispor'da Erdem depremi

Erdem, takımın ligde aldığı kötü sonuçlardan kendisinin sorumlu tutulmasından rahatsızlık duyarak istifa ettiğini belirtti.

Beş yıldır Kırklarelispor'da, iyi ve kötü anılarının olduğunu ifade eden Erdem, şöyle konuştu:

"Futbolda böyle ayrılıklar var. 5 yıldan bu yana Kırklarelispor'da teknik direktörlük yapıyordum. Güzel günler yaşadık. 5 yılda 3 şampiyonluğumuz oldu. Takım uzun zamandır çıktığı maçlarda galip gelemiyor. Son olarak Göztepe A.Ş. karşılaşmasında 5-1 mağlup olduk. Taraftar da bu kötü gidişatın benden kaynaklandığını düşünerek, maçın son 30 dakikasında istifa etmem için tezahürat yaptı. Takımın ligdeki kötü gidişatından sadece ben sorumluysam, benim de takımda durmamın bir anlamı olmadığını düşünerek istifa ettim."

Erdem, kimseye kırılmadığını, taraftarın da kendisine göre haklı olduğunu ancak tek suçlu olarak kendisinin gösterilmesine üzüldüğünü vurguladı.

Önemli olanın kötü günlerde takıma destek vermek olduğunu belirten Erdem, "Kötü günde hedef gösterilmem beni çok üzdü" diye konuştu.

10 yıl önce