Bu akşam saatlerinde gökyüzünden düşen ve gök taşı olduğu değerlendirilen cisim Bingöl dahil Trabzon, Artvin, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Erzurum, Sivas, Tunceli, Erzincan ve Ardahan başta olmak üzere bir çok şehirde göründü.
22:23, 27/05/2020, ÇarşambaG: Güncelleme: 00:03, 28/05/2020, Perşembe
Gök taşı yağmuru birçok ilden görüldü: Vatandaşlar gök taşını aramaya çıktı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde bazı köylerde vatandaşlar, düşen gök taşını aramaya çıktı. Cep telefonlarının fenerleriyle arama yapan vatandaşlar, gök taşının Bingöl ile Erzurum arasına düştüğünü ileri sürdü.
Bingöl’de yakından görülen ve cep telefonlarına da yansıyan görüntünün ardından Karlıova ilçesine bağlı bazı köylerde vatandaşlar gök taşını aramaya çıktı.

Cep telefonlarının fenerleriyle arama yapan vatandaşlar, gök taşının Bingöl ile Erzurum arasına düştüğünü ileri sürdü.




