Beşiktaş’ın rakibinden korku dolu sözler: ‘Orası cehennem gibi!’

14:18, 31/07/2026, CumaG: Güncelleme: 14:30, 31/07/2026, Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş’ın rakibinden korku dolu sözler: ‘Orası cehennem gibi!’

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Midtjylland'ı eleyen Beşiktaş'ın 3. eleme turundaki rakibi Çekya temsilcisi Hradec Králové oldu. Tromsø'yü saf dışı bırakan Çek ekibinin teknik direktörü David Horejs ve golcüsü Ondrej Mihalik, temsilcimiz Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesinde çarpıcı ifadeler kullandı.

Danimarka'nın Midtjylland takımını 1-0'ın rövanşında 2-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde 3. eleme turuna yükselen Beşiktaş, Çekya takımı Hradec Kralove ile eşleşti. Tromsö'yü 1-0 ve 3-1'lik skorlarla geçen Çek temsilcisinin teknik direktörü David Horejs, Norveç takımıyla oynadıkları rövanş maçının ardından Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu.

Danimarka'nın Midtjylland takımını 1-0'ın rövanşında 2-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde 3. eleme turuna yükselen Beşiktaş, Çekya takımı Hradec Kralove ile eşleşti. Tromsö'yü 1-0 ve 3-1'lik skorlarla geçen Çek temsilcisinin teknik direktörü David Horejs, Norveç takımıyla oynadıkları rövanş maçının ardından Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu.

“TROSSARD'I ALDILAR, BU MAÇ BİZE ÖDÜL OLACAK”

 

Horejs, Çek basınında yer alan açıklamasında siyah beyazlıların dünyanın en büyük yıldızlarından biri olan Mohamed Salah'ı neredeyse transfer edeceğinin hatırlatılması üzerine "Zaten var olanlarla yetiniyorlar, değil mi? Arsenal ile şampiyonluk kazanan Trossard'ı aldılar. Bu maç hepimiz için bir ödül olacak, bunu hak ediyoruz." ifadelerini kullandı.


“TROSSARD'I ALDILAR, BU MAÇ BİZE ÖDÜL OLACAK” Horejs, Çek basınında yer alan açıklamasında siyah beyazlıların dünyanın en büyük yıldızlarından biri olan Mohamed Salah'ı neredeyse transfer edeceğinin hatırlatılması üzerine "Zaten var olanlarla yetiniyorlar, değil mi? Arsenal ile şampiyonluk kazanan Trossard'ı aldılar. Bu maç hepimiz için bir ödül olacak, bunu hak ediyoruz." ifadelerini kullandı.

“TROMSÖ'YÜ YENDİK, BEŞİKTAŞ DA HRADEC'E GELECEK”

 

Göreve başladığında küme düşme hattının sadece 3 puan uzağında olan bir takım aldığını belirten 49 yaşındaki çalıştırıcı, "Şimdi ise Tromsö'yü yendik, Beşiktaş da Hradec'e gelecek. Kendimize inandım, maça bir ayrıcalıkmış gibi girdik. Çocuklardan muazzam bir cesaret ve istek gördüm." dedi.


“TROMSÖ'YÜ YENDİK, BEŞİKTAŞ DA HRADEC'E GELECEK” Göreve başladığında küme düşme hattının sadece 3 puan uzağında olan bir takım aldığını belirten 49 yaşındaki çalıştırıcı, "Şimdi ise Tromsö'yü yendik, Beşiktaş da Hradec'e gelecek. Kendimize inandım, maça bir ayrıcalıkmış gibi girdik. Çocuklardan muazzam bir cesaret ve istek gördüm." dedi.

David Horejs, yoğun maç takvimi hakkında endişe duyup duymadığının sorulması üzerine "Elbette endişeliyim. Yorgunluk artacak ama öte yandan galibiyetlerden sonra daha iyi toparlanıyoruz. Her halükarda kadroyu güçlendirmek için çalışmalıyız." yanıtını verdi.

David Horejs, yoğun maç takvimi hakkında endişe duyup duymadığının sorulması üzerine "Elbette endişeliyim. Yorgunluk artacak ama öte yandan galibiyetlerden sonra daha iyi toparlanıyoruz. Her halükarda kadroyu güçlendirmek için çalışmalıyız." yanıtını verdi.

“ŞİMDİ ÖNÜMÜZDE DAHA YÜKSEK BİR SEVİYE VAR”

 

Öte yandan Hradec Kralove'nin santrforu Ondrej Mihalik de Beşiktaş ile eşleşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tromsö'yü elemelerinin ardından lige odaklanmaları gerektiğini belirten Mihalik "Pazar günü Bohemians'a karşı zorlu bir maç olacak ve ardından Beşiktaş ile harika bir çift maçımız var." dedi.


“ŞİMDİ ÖNÜMÜZDE DAHA YÜKSEK BİR SEVİYE VAR” Öte yandan Hradec Kralove'nin santrforu Ondrej Mihalik de Beşiktaş ile eşleşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tromsö'yü elemelerinin ardından lige odaklanmaları gerektiğini belirten Mihalik "Pazar günü Bohemians'a karşı zorlu bir maç olacak ve ardından Beşiktaş ile harika bir çift maçımız var." dedi.

Beşiktaş ile oynayacak olmalarının kendileri için Tromsö'den daha yüksek bir seviye olduğunun altını çizen 29 yaşındaki golcü "Hayalini kurduğumuz ve çok çalıştığımız yere ulaştık. Bunu hak ettik. Tromsö bile bizim hafife alınacak bir takım olmadığımızı ve en iyilerle rekabet edebileceğimizi gördü. Şimdi önümüzde daha da yüksek bir seviye var." ifadelerini kullandı.


Beşiktaş ile oynayacak olmalarının kendileri için Tromsö'den daha yüksek bir seviye olduğunun altını çizen 29 yaşındaki golcü "Hayalini kurduğumuz ve çok çalıştığımız yere ulaştık. Bunu hak ettik. Tromsö bile bizim hafife alınacak bir takım olmadığımızı ve en iyilerle rekabet edebileceğimizi gördü. Şimdi önümüzde daha da yüksek bir seviye var." ifadelerini kullandı.

“ORASI CEHENNEM GİBİ OLACAK”

 

Mihalik, Beşiktaş'ta vatandaşı Vaclav Cerny'nin de forma giydiğinin hatırlatılması üzerine "Cerny orada tek yıldız değil ama maçı ve onu dört gözle bekliyorum. Milli takımdan birbirimizi tanıyoruz. Karşılaşmamızı merak ediyorum. Orası cehennem gibi olacak, neler olacağını göreceğiz. Belki ondan bir forma isterim (gülerek). Bunu dört gözle bekliyorum ama içeriden bilgi almaya çalışmayacağım. Soyunma odasında yaşananlar orada kalır. Birbirimize biraz takılabiliriz ama öyle abartılı bir şey olmaz." yanıtını verdi.


“ORASI CEHENNEM GİBİ OLACAK” Mihalik, Beşiktaş'ta vatandaşı Vaclav Cerny'nin de forma giydiğinin hatırlatılması üzerine "Cerny orada tek yıldız değil ama maçı ve onu dört gözle bekliyorum. Milli takımdan birbirimizi tanıyoruz. Karşılaşmamızı merak ediyorum. Orası cehennem gibi olacak, neler olacağını göreceğiz. Belki ondan bir forma isterim (gülerek). Bunu dört gözle bekliyorum ama içeriden bilgi almaya çalışmayacağım. Soyunma odasında yaşananlar orada kalır. Birbirimize biraz takılabiliriz ama öyle abartılı bir şey olmaz." yanıtını verdi.

“ONLAR BİR TÜRK DEVİ”

 

Çek futbolcu "Beşiktaş'ın Salah'ı transfer edememesine üzülüyor musunuz?" sorusunu ise "Bunun fazla iddialı bir hamle olup olmayacağını bilemiyorum. Göreceğiz; belki başka birini getirirler. Trossard'ı Arsenal'den aldılar, yani zaten önemli bir transfere imza attılar. Yıldızlarla dolu bir kadroları var; onlar bir Türk devi. Zorlu bir maç olacak ama havlu atmamız ya da endişelenmemiz için hiçbir neden yok. Sahaya çıkıp onlara karşı mücadelemizi vereceğiz." diyerek yanıtladı.


“ONLAR BİR TÜRK DEVİ” Çek futbolcu "Beşiktaş'ın Salah'ı transfer edememesine üzülüyor musunuz?" sorusunu ise "Bunun fazla iddialı bir hamle olup olmayacağını bilemiyorum. Göreceğiz; belki başka birini getirirler. Trossard'ı Arsenal'den aldılar, yani zaten önemli bir transfere imza attılar. Yıldızlarla dolu bir kadroları var; onlar bir Türk devi. Zorlu bir maç olacak ama havlu atmamız ya da endişelenmemiz için hiçbir neden yok. Sahaya çıkıp onlara karşı mücadelemizi vereceğiz." diyerek yanıtladı.
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026