|

Ölümden saksı kurtardı

Gaziosmanpaşa’da boşanma davaları devam eden ve mahkeme tarafından 6 ay uzaklaştırması bulunan koca, dehşet saçtı. Sokak ortasında kayınbiraderini ve karısını vuran adamı, kafasına saksı atan bina sakinleri uzaklaştırdı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/03/2016 Cumartesi
Güncelleme: 21:55 - 11/03/2016 Cuma
Yeni Şafak

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 10 yıllık evliliklerinden iki çocukları bulunan 30 yaşındaki Handan A. ve 34 yaşındaki Emre A. şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanmaya karar verdi. 2 ay önce boşanma davası açan Handan A., bu sefer de dava açtı diye şiddete maruz kaldı. Mahkeme tarafından 6 ay uzaklaştırma alan koca, çocuklarını anneye göstermeyeceğini söyleyerek tehditlerine devam etti.



BİNADAN SAKSI ATTILAR


Eşyalarını almak için ağabeyi Sedat S. (32)'yi de yanına alarak evine giden Handan A., kocası tarafından takip edildi. Gözü dönmüş adam arkalarından yaklaşarak tabancayla önce kayınbiraderinin yüzüne bir el ateş etti daha sonra karısını yere yatırıp bir kurşun da ona sıktı. Kaçarken eşinin omzuna bir el daha ateş eden Emre A.'ya, tartışmanın önünde yaşandığı binanın üst katlarında oturan kadınlar çiçek saksılarını fırlattı.Saldırgan koca, başına düşen saksılar nedeniyle çareyi kaçmakta buldu. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kaçan koca aranıyor.


#Gaziosmanpaşa
#cinayet
#istanbul
8 yıl önce