|

Eyüp'ün ilk AVM'si White Hill 27 Temmuz'da açılıyor

Beyaz İnşaat ve Karaçam AVM İnşaat'ın projelerinden olan White Hill Alışveriş Merkezi 27 Temmuz'da ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. Bölgenin tek AVM'si olma özelliğini de taşıyan White Hill herkesin ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte projelendirilmiş

Selim Baran
00:00 - 16/07/2011 Cumartesi
Güncelleme: 21:28 - 15/07/2011 Cuma
Yeni Şafak
Eyüp'ün ilk AVM'si White Hill 27 Temmuz'da açılıyo
Eyüp'ün ilk AVM'si White Hill 27 Temmuz'da açılıyo

Beyaz İnşaat ile Karaçam İnşaat ortaklığında gerçekleştirilen White Hill AVM aynı zamanda Eyüp civarındaki ilk alışveriş merkezi konumunda. AVM 27 Temmuz'da ziyaretçilerine kapılarını açacak. White Hill projesi Eyüp civarındaki insanların yaşam biçimlerinde de bazı değişiklikler katacak. White Hill bir alışveriş merkezinden ziyade yaşam merkezi olarak tanımlanabilir. “White Hill lokasyon olarak çok doğru bir noktada konuşlandı” diyen Genel Müdür Özgür Gül şu açıklamada bulundu: “Öncelikle bölgenin tek AVM'siyiz. Bu lokasyonda insanların ihtiyaçlarını karşılayabileceği ve keyifli vakit geçirebileceği bir merkeze ihtiyaç vardı. Merkezde aileler sadece alışveriş yapmayacak. Çocuklarını eğlendirebilecek, kendilerine kaliteli zaman ayırabilecek, sosyal ve kültürel etkinliklere katılabilecekler. İnsanlar başka bölgelere gitmeden AVM'mizde tüm ihtiyaçlarına cevap bulabilecek. Doha doğrusu White Hill tam anlamıyla bölgenin çekim merkezi olacak.”


8 BİN 500 METREKARE KİRALANABİLİR ALAN

AVM'nin 23 bin 500 metrekare arsa üzerinde konuşlandığını belirten Özgür Gül şöyle devam etti: “Bunun 8 bin 500 metrekaresi kiralanabilir alan. Konseptimizi belirlerken çevre insanlarının ekonomik, eğitim, alım gücü ve kültürel yapısını iyi analiz ettik. Bölgenin ihtiyaçları bizim için çok önemliydi. AVM'de en önemli iddialarımızdan biri de sezon konseptinde olmamıza rağmen ürünlerin outletle aynı fiyatta ve daha kaliteli olması.” “AVM ziyaretçilerinin rahat nefes alabilmeleri için kapalı alanların dışında açık alanlarla da konseptimizi bütünleştirmeyi hedefledik” diyen Özgür Gül: “Politikalarımız ziyaretçilerimiz ve markalar odaklı olduğu için Bölgede tek AVM olmamız kültür ve sanat etkinliklerine de ağırlık vermemize neden olacak. İnsanlar burada alışverişini yapıp hem de dostlarıyla bir takım etkinliklere katılabilecek. Çünkü bütün AVM'ler artık birer yaşam merkezi olmak zorunda. Sineması ve oyun salonuyla da bölgenin ihtiyaçlarına daha sağlıklı cevap verebileceğiz. Kısacası konseptimize uygun olarak en doğru yapılanmayı gerçekleştirdik. White olarak diğer AVM'lere oranla daha ferah bir alışveriş merkeziyiz. Biz insanlara rahat bir AVM sunuyoruz. Gezerken kimsenin sıkılmayacağı veya rahat nefes alabileceği ortamı bu nedenle oluşturduk. Giyimden gıdaya kadar bütün markalarımızı bölge halkının ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda belirledik” dedi.



13 yıl önce