|

AK Parti Güngören belediye başkan adayı Bünyamin Demir kimdir?

2019 seçimleri öncesinde AK Parti İstanbul belediye başkan adayı ve ilçe adayları netleşti. Mevcut belediyelerin 14’ü ile devam kararı çıkarken diğer ilçelerde ise yeni isimlerle yola devam etme kararı alındı. AK Parti Güngören belediye başkan adayı ise Bünyamin Demir oldu. Peki Güngören belediye başkan adayı Bünyamin Demir kimdir, kaç yaşındadır?

Yeni Şafak
16:09 - 29/12/2018 Cumartesi
Güncelleme: 16:29 - 29/12/2018 Cumartesi
Diğer
​AK Parti Güngören belediye başkan adayı Bünyamin Demir oldu
​AK Parti Güngören belediye başkan adayı Bünyamin Demir oldu

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ilçelerin belediye başkan adayları açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün yapılacak tanıtım programında İstanbul belediye başkan adayı ve ilçelerin başkan adayları resmi olarak tanıttı. Güngören’den ise Bünyamin Demir aday olarak gösterildi.

Bünyamin Demir kimdir?

İlkokulu Almanya’da okuyan Bünyamin Demir, Güngören Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. Haliç Üniversitesi Mimarlık Bölümünde lisans, Marmara Üniversitesi İktisat Tarihi bölümünde yüksek lisans ve doktora yapan Demir, 2008 yılında AK Parti İstanbul İl Gençlik Kollarında görev almaya başladı. 2010-2014 yılları arasında İl Teşkilat Başkanlığı yaptı. Halen MKYK yedek üyeliği devam eden Demir, 6 Mayıs 2018’de yapılan İstanbul İl Kongresi sonrasında Ekonomi İşleri’nden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir. Medhal Hizmet ve Dayanışma Kooperatifi altında adil düzen çalışmaları da yapmakta olan Demir, evli ve üç çocuk babasıdır.


#Güngören
#AK Parti
#Bünyamin Demir
5 yıl önce