|

Beşiktaş Bursaspor canlı izle! BJK Bursa canlı skor

Beşiktaş Bursaspor canlı izle, canlı skor, canlı takip, maçın kaç kaç olduğunu ve canlı anlatıma haberimiz üzerimizden ulaşabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş Bursaspor deplasmanında kritik bir maça çıkacak. Süper Lig şampiyonluğunda Beşiktaş kritik ve zorlu bir deplasmana çıkıyor. İşte Beşiktaş Bursaspor (BJK Bursa) canlı izleme bağlantısı ve canlı skoru...

Yeni Şafak
17:29 - 2/02/2018 Cuma
Güncelleme: 18:05 - 2/02/2018 Cuma
Diğer
​Beşiktaş Bursaspor canlı izle, canlı skor, canlı takip ve canlı anlatıma haberimiz üzerimizden ulaşabilirsiniz.
​Beşiktaş Bursaspor canlı izle, canlı skor, canlı takip ve canlı anlatıma haberimiz üzerimizden ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş Bursaspor canlı izle, canlı skor, canlı takip ve canlı anlatıma haberimiz üzerimizden ulaşabilirsiniz. Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler yapan Beşiktaş bu yıl Süper Lig'de beklenileni gösteremiyor. Cenk Tosun'un gitmesinden sonra gol yollarında sorunlar yaşayan Beşiktaş, Cenk'in yerini Vagner Love ve Cyle Larin ile doldurmayı hedefliyor. Bu akşam zorlu deplasman olan Bursaspor maçında bu iki yeni transferlerin oynayıp oynanacağı büyük merak konusu. Beşiktaş ve Bursaspor maç hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini bekliyorlar. Beşiktaş Bursaspor maçı Beinsport üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş Bursaspor (BJK Bursa) maçı bu akşam saat 20.00'de oynanacak. İşte Beşiktaş Bursaspor canlı izle, canlı skor, canlı takip ve canlı anlatım...

BEŞİKTAŞ BURSASPOR CANLI SKOR - CANLI ANLATIM
BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇI KAÇ KAÇ?




BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in ikinci yarısına iki galibiyetle başlayan Beşiktaş, Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.

BEŞİKTAŞ BURSAPOR MAÇLARI

Ligde 20. hafta maçları öncesi Beşiktaş 36 puanla 4., Bursaspor ise 25 puanla 10. sırada bulunuyor. Geride kalan 19 haftada sadece bir kez üst üste 3 galibiyet elde edebilen siyah-beyazlılar, ikinci yarıda peş peşe aldığı galibiyetlerin ardından Bursa deplasmanında seriyi 3'e çıkarmayı amaçlıyor. Bu sezon deplasmanlarda istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, 10 kez misafir takım olarak çıktığı maçlarda 4 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrıldı.

Babel cezalı

Beşiktaş, Bursaspor karşısına Ryan Babel'den yoksun çıkacak. Kasımpaşa maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen siyah-beyazlı futbolcu takımını Bursa'da yalnız bırakacak.

Pepe ve Talisca ceza sınırında

Beşiktaş'ta üçer sarı kartı olan Pepe ve Anderson Talisca, Bursaspor maçı öncesi ceza sınırında bulunuyor. İki oyuncu, yarınki mücadelede sarı kart görürlerse 21. haftadaki Kardemir Karabükspor karşılaşmasında görev alamayacak.

Vagner Love ve Larin forma bekliyor

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Vagner Love ve Cyle Larin, siyah-beyazlı forma ile ilk deplasman yolculuğuna çıkacak. İki futbolcu da teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde ilk kez Beşiktaş forması ile mücadele edecek.


Bursaspor’un konuğu Beşiktaş

Ligde 5 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Bursaspor, yarın sahasında karşılaşacağı Beşiktaş’ı mağlup ederek çıkışa geçmek istiyor.

Süper Lig’de son 5 maçta da galibiyet yüzü görmeyen Bursaspor, ligin 20. haftasında yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Ligin ikinci yarısına kötü başlayan ve Başakşehir ile Alanyaspor mücadelelerinde aldığı mağlubiyetlerle taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan yeşil-beyazlılar, Beşiktaş mücadelesinde taraftarı önünde sahadan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor.


Süper Lig’de 98. randevu

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig’de 98. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 97 karşılaşmanın 45’inde Beşiktaş sahadan galibiyet ile ayrılırken, Bursaspor ise 16 mücadelede 3 puana uzanmayı başardı. 36 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş 9 maçtır yeniyor

Konuk ekip Beşiktaş ligde Bursaspor’a karşı oynadığı son 9 maçta da sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Yeşil-beyazlılar, Beşiktaş’a karşı son galibiyetini 2012-2013 sezonunda Pinto, Batalla ve Ferhat Kiraz ile bulduğu gollerle 3-0’lık skorla almıştı.



Bursaspor’da eksik çok

Bursaspor’da sakatlıkları devam eden kaptan Pablo Martin Batalla, Kubilay Kanatsızkuş ve Ertuğrul Ersoy’un yanı sıra kart cezalısı Mikel Agu, yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlığı sebebiyle son oynanan Alanyaspor müsabakasında görev alamayan Badu’nun da şans bulması halinde sahada yer alabileceği bildirildi.

Bilet satışlarında son durum

Sezon başında 26 bin kombine satan Bursaspor’da, Beşiktaş maçı için satışa çıkarılan 11 bin dolayındaki biletlerden 4 bin 375 adet satıldığı bildirildi. Biletlerin maç saatine kadar tükenmesi bekleniyor.

Beşiktaş Bursaspor canlı izle, canlı skor, canlı takip, maçın kaç kaç olduğunu ve canlı anlatıma haberimiz üzerimizden ulaşabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş Bursaspor deplasmanında kritik bir maça çıkacak. Süper Lig şampiyonluğunda Beşiktaş kritik ve zorlu bir deplasmana çıkıyor. İşte Beşiktaş Bursaspor (BJK Bursa) canlı izleme bağlantısı ve canlı skoru...


#Beşiktaş
#Bursaspor
#Beşiktaş Bursaspor canlı izle
#Beşiktaş Bursaspor canlı
#Beşiktaş Bursaspor canlı skor
#Beşiktaş Bursaspor canlı takip
6 yıl önce