|

Sinangil’den ‘Aile Yadigârı Tarifler’

Sinangil Un, 60’ıncı yıl kampanyasını, ‘Sinangil 60 Yıllık Tarifler’ kitabıyla taçlandırdı. Ünlü sosyal medya fenomeni Şef Şükran Kaymak’ın da desteklediği projenin tanıtımı, Feriye Sarayı’nda düzenlenen özel bir lansman ile gerçekleştirildi.

04:00 - 9/03/2024 Cumartesi
Güncelleme: 00:20 - 9/03/2024 Cumartesi
Yeni Şafak
Arşiv.
Arşiv.

Sinangil, 60. yıl kampanyasını, ‘Sinangil 60 Yıllık Tarifler’ kitabıyla taçlandırdı. Kitap, nesilden nesile aktarılan aile yadigârı unlu tarifleri bir araya getirerek mutfak kültürümüzün geleceğe taşınmasını hedefliyor. Ünlü sosyal medya fenomeni Şef Şükran Kaymak’ın da desteklediği projenin tanıtımı, Feriye Sarayı’nda düzenlenen özel bir lansman ile gerçekleştirildi. Sosyal medya fenomeni Şef Şükran Kaymak tarafından yapılan #ununuduymayankalmasın çağrısıyla birlikte, takipçilerden gelen tariflerin uzman jüri tarafından değerlendirilip seçilmesiyle hazırlanan kitap, İstanbul Feriye Sarayı’nda basın mensuplarının ve tarif sahiplerinin katılımıyla tanıtıldı.

RAMAZAN AYI BOYUNCA PAYLAŞILACAK

“Sinangil 60 Yıllık Tarifler” kitabında yer alan tariflere 60yil60tarif.com sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. Ayrıca kitaptaki tüm tariflerin videoları, Sinangil’in sosyal medya hesaplarından Ramazan ayı boyunca paylaşılacak.

GELENEK GELECEĞE AKTARILIYOR

“Sinangil 60 Yıllık Tarifler” kitabına ilişkin açıklamalarda bulunan Eksun Gıda Genel Müdürü Ahmet Demir, kitabın mutfak kültürümüz ve geleneksel lezzetlerimizin gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir rol oynayacağını belirtti. Demir, “Bu kitabı yalnızca bir tarif kitabı olarak görmüyor, mutfak kültürümüzün ve damaklarımızda yer etmiş geleneksel lezzetlerin yarınlara kalmasında değerli bir aracı olarak görüyoruz.

Bu vesileyle tarif ve tariflerinin hikayelerini bizlerle paylaşmaya layık gören herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.



#aktüel
#Ramazan
#hayat
#Sinangil Un
2 ay önce