|

Ankaragücü'nde Gerson Rodrigues ile Ante Kulusic yumruk yumruğa kavga etti

Süper Lig'in 32. haftasında bugün Galatasaray ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü'nde kaptan Ante Kulusic'e saldıran Gerson Rodrigues, süresiz kadro dışı bırakıldı. MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, Süper Lig'in 32. haftasında bu akşam Galatasaray'ı ağırlayacakları maç öncesinde Ante Kulusic'le yaşadığı tartışma nedeniyle Gerson Rodrigues'in kadrodan çıkarıldığını açıkladı.

17:34 - 12/07/2020 Pazar
Güncelleme: 18:13 - 12/07/2020 Pazar
AA
Gerson Rodrigues ve Ante Kulusic kavga etti.
Gerson Rodrigues ve Ante Kulusic kavga etti.

Süper Lig'in 32. haftasında Ankaragücü sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Bu kritik karşılaşmada Ankaragücü puan kaybetmesi halinde küme düşecek. Mücadele öncesindeyse Ankara ekibinde Gerson Rodrigues şoku yaşandı. Ante Kulusic ile kavga eden Rodrigues, Galatasaray maçı öncesinde kadro dışı bırakıldı.

MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli takım futbolcularından Gerson Rodrigues ile Ante Kulusic'in arasında geçen olaya ilişkin, "Doğrudur, tartışma olmuş. Tartışmışlar. Bu nedenle biz akşam maça çıkacak kadromuzdan Gerson Rodrigues'i çıkarttık. Ancak Ante Kulusic oynayacak" diye konuştu.

"Kahvaltı sonrasında tartıştılar"

Ankaragücü Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Gerson Rodrigues ve Ante Kulusic arasında yaşanan olayla ilgili konuştu. Üzülmez, "Gerson, kahvaltıdan sonraki yürüyüşte Ante ile sert bir diyalog yaşadı, geniş açıklamayı sonra yaparız. Ne kadar önemli oyuncu olursanız olun, hiçbir oyuncu armanın üzerinde değil" ifadelerini kullandı.

Ante Kulusic ve Gerson Rodrigues kavga etti

Bugün maç öncesi yapılan kahvaltıdan sonra takım halinde tesisler çevresinde yürüyüş yapan Ankaragücü kafilesinde takımdan ayrı yürüyen Rodrigues'e takım kaptanı Kulusic ikazda bulundu. Bu ikaz üzerine Kulusic'e küfür eden Rodrigues, takım kaptanına saldırdı.

Gerson Rodrigues, Kulusic'e yumruk atarken, daha sonrasında olay yatıştırıldı. Olay, kulüp yöneticilerinden Taner Acar tarafından başkan Fatih Mert'e intikal ederken, başkan Mert verdiği karar ile Gerson Rodrigues'in süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verdi.

  • Öte yandan MKE Ankaragücü'nün Rodrigues ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshedeceği öğrenildi.




#Galatasaray
#Ankaragücü
#Rodrigues
#Fatih Mert
#Kulusic
#İbrahim Üzülmez
#kavga
4 yıl önce