|

Hidayet'i Chris Bosh ikna etti

00:00 - 11/07/2009 Cumartesi
Güncelleme: 04:18 - 11/07/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Hidayet'i Chris Bosh ikna etti
Hidayet'i Chris Bosh ikna etti

NBA'de 5 yıl için 53 milyon dolara Toronto Raptors'a transfer olan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun, Kanada ekibini tercih etmesinde, Chris Bosh'un telefonunun etkili olduğu belirtildi. “Hidayet'in bizi tercih etmesinde çok az bilinen bir olay var' diyen Raptors'un Genel Menajeri Bryan Colangelo, “Hidayet Portland'dayken Chris Bosh'a ulaştım. Bizim Hido ile yaptığımız görüşmelerin ardından Chris de, Hidayet'i arayarak onunla konuştu. İnanıyorum ki Hidayet için Bosh'un onu araması çok önemliydi. Çünkü Chris Bosh arar ve 'bize katılmanı, Toronto'yu güçlendirmeni istiyoruz' derse bu Hidayet'i etkilemekte önemli bir noktadır' dedi.

SESİNİ DUYDUĞUMDA MUTLU OLDUM

Hidayet de konuyla ilgili olarak, “Bosh'un sesini duyduğumda çok mutlu oldum. O, bu ligde All-Star seçilmiş bir oyuncu. Böyle bir oyuncudan telefon almak tabiki beni memnun etti ve benim için önemli oldu. Onun benimle oynamaktan mutlu olacağına eminim' dedi. Raptors'ın resmi internet sitesi Hidayet'in resmiyle açılırken, yapılan ankette taraftarların yüzde 41'i Hidayet Türkoğlu'nun bu yıl All-Star seçileceğine inanıyor.


Hido'ya THY'den destek

Türk Hava Yolları'nın, Toronto seferlerinin bugün başlaması ve milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun NBA takımlarından Toronto Raptors'a transfer olması ilginç bir rastlantı doğurdu. Uçuş ağına her geçen gün yeni noktalar ekleyen THY, bugünden itibaren Kanada'nın kültür başkenti Toronto'ya yapacağı seferlerin, Hidayet'in bu şehrin NBA takımı Toronto'ya imza atacağı günle denk gelmesi Milli oyuncunun seçiminde ne derece doğru karar verdiğini gösterdi. THY, bu şehre Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi olmak üzere haftada 3 gün sefer düzenleyecek.




15 yıl önce