|

Leicester City'de Grosskreutz vakası

Galatasaray'ın transfer fiyaskosu olarak tarihe geçen Kevin Grosskreutz'a benzer bir durum Leicester City'nin başına geldi. İngiliz ekibi Sporting Lizbon'dan kadrosuna kattığı Adrien Silva'nın transferini geç bildirmesi nedeniyle ocak ayına kadar oynatamayacağı belirtildi.

Yeni Şafak ve
12:32 - 6/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:20 - 6/09/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Adrien Silva bu sezon Sporting Lisbon formasıyla 5 maçta 1 gol atarken 1 de asist yaptı.
Adrien Silva bu sezon Sporting Lisbon formasıyla 5 maçta 1 gol atarken 1 de asist yaptı.

Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin transferin son gününde 22 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Portekizli oyuncu Adrien Silva'nın belgelerini FIFA'ya geç bildirdiği için oyuncuyu ocak ayına kadar oynatamayacağı öğrenildi.

Gerekli olan belgelerin FIFA sistemine 14 saniye geç yüklendiği ifade edilirken, İngiliz kulübünün konuyla ilgili itirazda bulunacağı belirtilirdi.

  • Hatırlanacağı üzere benzer bir durum Galatasaray'ın başına gelmişti. Borussia Dortmund'dan 1,5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Grosskreutz FIFA Transfer Eşleştirme Sistemi'nde yaşanan imza problemi nedeniyle lisansı çıkartılamamış, 28 yaşındaki oyuncu sezonun ilk yarısında hiçbir resmi karşılaşmada forma giyememişti.



#Adrien Silva
#Leicester City
7 yıl önce
default-profile-img