|

Shinji Kagawa için istenen bonservis bedeli belli oldu

Beşiktaş'ın Borussia Dortmund'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Shinji Kagawa'nın ilk maçında 2 gol atmasının ardından herkes oyuncunun opsiyonunu sorgulamaya başladı. Alman ekibinin satın alma opsiyonunu Beşiktaş'a vermediği oyuncu için sezon sonunda ilginç gelişmeler yaşanabilir. Dortmundlu yöneticilerin Kagawa'nın bonservisi konusunda belirlediği bonservis bedelinin 8 milyon euro olduğu ve Bundesliga ekibi Hannover'in transfer için şimdiden sırada olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
23:00 - 4/02/2019 Pazartesi
Güncelleme: 09:00 - 5/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın yeni yıldızı Kagawa, siyah beyazlı forma altında çıktığı ilk maçta 2 gol attı.
Beşiktaş'ın yeni yıldızı Kagawa, siyah beyazlı forma altında çıktığı ilk maçta 2 gol attı.

Beşiktaş'ın transferin son gününde Borussia Dortmund'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Shinji Kagawa'nın opsiyonunun Beşiktaş'ta olmaması sonrasında Japon futbolcunun sezon sonundaki durumu merak konusu oldu.

Bundesliga ekibiyle sözleşmesi 2020 yılında sona erecek olan futbolcunun sezon sonunda Borussia Dortmund tarafından 8 milyon euro bonservis bedeli beklentisiyle satılması planlanıyor.

Transferin son gününde Bundesliga'nın bir diğer kulübü Hannover'in de girişimlerde bulunduğu oyuncunun siyah beyazlıların sponsoru Japon medya devi
Mainichi'nin devreye girmesiyle İstanbul'un yolunu tuttuğu ve sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta forma giymeyi kabul ettiği belirtildi.

Hannover'in sezon sonunda da Kagawa için girişimlerde bulunacağı aktarılırken Beşiktaş yönetiminin yıldız ismin siyah beyazlılarda kariyerini sürdürmek isteyeceği düşüncesinde olduğu ifade edildi.


#Beşiktaş
#Kagawa
#Süper Lig
#Borussia Dortmund
5 yıl önce