|

TAKIM YÖNETİMDEN İYİ

İsviçre'de ilk hazırlık maçında beğenilen Galatasaray, bugün üçlü mini turnuvaya çıkıyor. 45'er dakikalık maçlar halinde oynanacak turnuvada Dinamo Zagrep karşısında Lucescu, 4-4-2'yi oturmaya çalışırken, yönetim İstanbul'da Sergen ve Ender'le köşe kapmaca oynuyor.

X
00:00 - 6/07/2001 Cuma
Güncelleme: 11:54 - 15/05/2014 Perşembe
Yeni Şafak
TAKIM YÖNETİMDEN İYİ
TAKIM YÖNETİMDEN İYİ

Sergen ve Ender beklemede

Yeni sezon çalışmalarına İsviçre'nin Basel şehrinde devam eden Galatasaray, ilk hazırlık maçında ortaya koyduğu futbolla alkışlandı. Yeni bir kadroya rağmen futbolcuların Grasshopers maçındaki uyumlarının en üst düzeyde oluşları dikkat çekti. Yeni transferlerin performansları da Lucescu'nun büyük beğenisini topladı. Günlerdir imza için haber bekleyen Sergen ve Ender dün de çeşitli saatlerde verilen randevuları gerçekleşmedi. Lucescu ise zamanın daraldığını belirterek yöneticilerden ellerini çabuk tutmalarını istedi.

Mendez de kampa katıldı

Gençlerbirliği'nden transfer edilen Ümit Karan'ın attığı golün yanısıra mücadele isteği ve hücum presteki başarısı, kendisini maçın yıldızı yaptı. Ayrıca, ikinci yarıda oyuna giren gurbetçi futbolcu Berkant'ın üstün teknik özelliklerinin Galatasaray'a orta alanda büyük katkı sağladığı görüldü. Marsilya'dan transfer edilen Perez ise, Galatasaray'daki ilk sınavında iyi bir görüntü çizdi. Fransız futbolcunun takım arkadaşlarıyla çabuk uyum sağladığı gözlendi. Bu arada yeni transfer Gustavo Victoria Mendez de önceki gece kampa katıldı.

Hakan geri döndü

Sakatlığından dolayı uzun bir süre Amerika'da tedavi gören Hakan Ünsal, İsviçre kampındaki performansı ile eski gücüne kavuştuğunu gösterdi. Bu futbolcunun Grasshoperss maçında sol kanattan getirdiği başarılı toplar, G.Saray'ın hücum gücünü en üst düzeye çıkarırken, Hakan Ünsal, tek handikapının fazla kiloları olduğunu söyledi.

23 yıl önce