Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
47

Bildirimler

Fenerbahçe'nin gündemindeki Pellegrini'nin yeni takımı belli oldu

14:44, 09/07/2020, PerşembeG: Güncelleme: 16:23, 09/07/2020, Perşembe
Yeni Şafak
Pellegrini son olarak Wet Ham'ı çalıştırmıştı.

La Liga ekibi Real Betis, adı Fenerbahçe ile anılan Şilili teknik direktör Manuel Pellegrini ile anlaştığını açıkladı.

Kariyerinde Manchester City ve Real Madrid gibi takımları çalıştıran tecrübeli teknik adam Pellegrini, İspanyol ekibi Real Betis ile anlaştı.

Son olarak West Ham United'da görev yapan 66 yaşındaki çalıştırıcı, Real Betis ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Pellegrini'nin adı Fenerbahçe için de geçiyordu.

Sezona Joan Francesc Ferrer ile başlayan Real Betis, geçen ay İspanyol teknik direktörün görevine son vermiş ve yerine geçici olarak Alexis Trujillo'yu getirmişti.

  • La Liga'da 35 haftada 41 puan toplayan Real Betis, 13. sırada bulunuyor.


Başlıklar :Pellegrini
Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...