Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
30

Bildirimler

16:35, 23/06/2026, SalıG: Güncelleme: 16:55, 23/06/2026, Salı

Antalya’da tesettürlü kadınları aşağılamaya çalıştı

Antalya'nın Kaş ilçesinde içerik üreticisi iki genç kadın, markette alışveriş yaptıkları sırada bir şahsın sözlü tacizine maruz kaldı. İçerik üreticisi iki genç kadın, markette alışveriş yaptıkları sırada bir şahsın tesettürleri üzerinden yaptığı yorumlarla sözlü tacize maruz kaldı. Yaşanan anları kayda alan kadınlar, görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşırken olay kısa sürede gündem oldu. Markette karşılaştıkları bir kişi, genç kadınlara yönelik olarak, "Terlemiyor musunuz böyle simsiyah giyinip? Hava 36 derece" ifadelerini kullandı. Kadınların "Tesettürlüyüz, ne yapacağız?" yanıtı üzerine şahıs bu kez, "Denize de böyle mi giriyorsunuz?" diye sordu. Genç kadınların "Evet" cevabını vermesi üzerine şahıs, "Hangi tarikat bu?" ifadelerini kullandı. Şahsın, "Biz de camiye gidiyoruz ama sizin düşünceniz farklı" ifadelerini kullanması üzerine kadınlar, "Hepimiz Müslümanız" diyerek karşılık verdi.

SAKİN KALMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Diyalog boyunca genç kadınların sakinliğini koruması ve tartışmayı büyütmeden cevap vermesi dikkat çekti. Şahsın söylemlerine rağmen kadınların soğukkanlı tutumları öne çıktı.

Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...