|

Ankara'da yağış devam edecek mi? Meteoroloji Ankara 5 günlük hava durumu raporu

Ankara Valiliği, kuvvetli yağış beklendiğini belirterek ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı. Geçtiğimiz haftada Başkent Ankara'da vatandaşlara zor anlar yaşatan sağanak yağış sele neden olmuştu. Ankara'da hava nasıl olacak? Yurdun pek çok bölgesinde yağan yağışlar sebebiyle Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan haftalık değerlendirme raporuna göre; yurdun birçok yerinde şiddetli ve ani yağışlar bekleniyor. Peki, Ankara'da 13-14-15-16 Haziran 2022 Ankara hava durumu nasıl olacak? İşte Meteoroloji tahminlerine göre Ankara 5 günlük hava durumu bilgisi...

10:28 - 13/06/2022 Pazartesi
Güncelleme: 11:53 - 13/06/2022 Pazartesi
Yeni Şafak
Ankara hava durumu
Ankara hava durumu

Meteoroloji son hava durumu raporunda bugün beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de bulunduğu 46 kente sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu. Ankara'yı etkisi altına alan sağanak yağmur nedeniyle günlük yaşam da sekteye uğradı. Peki, Ankara'da yağışlı hava devam edecek mi?

ANKARA'DA YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK Mİ?

ANKARA hava durumu 13 HAZİRAN 2022

ANKARA 15°C, 25°C

This is a modal window.Video oynatılamadı, ağ ya da sunucu hatası veya belirtilen format desteklenmiyor.

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA'DA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Ankara Valisi Vasip Şahin, olumsuz hava koşullarını devam etmesi nedeniyle okullara bir gün ara verildiğini açıkladı. Vali Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Son meteorolojik değerlendirmelere göre bugün gün boyu yoğun yağış beklendiğinden öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için ilimiz genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir.

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU (MGM)

#ankara
#ankara hava durumu
#ankara yağış
#ankara sel
#ankara yağmur
#meteoroloji
#meteoroloji ankara
2 yıl önce