|

İflasın ardından zürafasını bile satıyor

2013'ten bu yana kar açıklamayan ve borcu 5 milyar doları aşan Toys "R" Us Eylül 2017'de yaptığı iflas başvurusunun ardından varlıklarını satışa çıkarmaya başladı. Toys “R” Us'ın satılacak varlıklar arasına şirketin maskotu zürafa Geoffrey'i de koyduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
14:08 - 4/06/2018 Pazartesi
Diğer
Şirketin maskotu zürafa Geoffrey
Şirketin maskotu zürafa Geoffrey

Mart ayında ABD'deki tüm mağazalarını kapatacağını açıklayan oyuncakçı devi Toys “R” Us, varlıklarını birer birer satışa çıkarmaya başladı.

Şirket, New Jersey'deki merkez ofisinin eşyalarının yanı sıra dev Minyon modeliyle "Canavarlar" adlı animasyonun karakterlerinden Sulley'nin gerçek boyutlu oyuncağını da tasfiye edecek
.
Business HT'nin haberine göre;
Toys “R” Us'ın satışı en fazla ses getiren "varlığı" ise şirketin maskotu zürafa Geoffrey oldu.


ÇOCUK HASTANESİNE BAĞIŞLANSIN ÇAĞRISI

Toys “R” Us severler, Twitter'dan yaptıkları paylaşımlarda şirkete Geoffrey'nin kalması için çağrıda bulundu. Geoffrey'nin bir çocuk hastanesine bağışlanmasını önerenler bile oldu.

2013'ten bu yana kar açıklamayan Toys "R" Us'ın borcu 5 milyar doları aştı ve Eylül 2017'de iflas başvurusunda bulundu.

38 ülkede bin 600 mağazaya sahip firma, ABD'deki 800 mağazasının tamamı için tasfiye ediyor. Sırada Avustralya, Fransa, Polonya, Portekiz ve İspanya'daki Toys “R” Us mağazaları var. İflas sürecindeki şirketin elinde Kanada, iç Avrupa ve Japonya'daki mağazalar kalacak ve bunlar için alıcı aranacak.

#Toys “R” Us
#zürafa Geoffrey
#İflas
6 yıl önce