|

5 yıllık plan hazır

Cumhur İttifakı’nın Beypazarı Belediye Başkan adayı AK Partili Tuncer Kaplan, ilçenin İç Anadolu’nun parlayan yıldızı olacağını söyledi. Kaplan, kalkınma, turizm, eğitim, tarım, ulaşım, sosyal ve çevre konusundaki 5 yıllık planlarını hazırladı.

Fazlı Şahan
04:00 - 18/03/2019 الإثنين
Güncelleme: 01:57 - 18/03/2019 الإثنين
Yeni Şafak
Kaplan, “İlçe merkezine yakın, yaşlılarımızın sağlıklı ve konforlu vakit geçirebilmeleri için ilçemizin yaşayan değerlerinden Yücel Yayın’ın ismini vereceğimiz Yücel Yayın Yaşlılar Köşkü projemiz en kısa zamanda tamamlanacak” şeklinde konuştu.
Kaplan, “İlçe merkezine yakın, yaşlılarımızın sağlıklı ve konforlu vakit geçirebilmeleri için ilçemizin yaşayan değerlerinden Yücel Yayın’ın ismini vereceğimiz Yücel Yayın Yaşlılar Köşkü projemiz en kısa zamanda tamamlanacak” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı’nın Beypazarı Belediye Başkan Adayı AK Parti’li Tuncer Kaplan, ilçenin artık kabuğunu kırarak Türkiye’ye açıldığını söyledi. Kaplan, Beypazarı’nın önümüzdeki dönemde önemli yatırımlarla İç Anadolu Bölgesi’nin parlayan yıldızı olacağını vurguladı.

Cumhur İttifakı’nın Beypazarı Belediye Başkan adayı AK Parti’li Tuncer Kaplan, Beypazarı’na yapacak çok işlerinin olduğunu belirterek, projelerini 7 başlıkta topluyor. Kalkınma, turizm, eğitim, tarım, ulaşım, sosyal ve çevre projeleri ile beş yıllık planını hazırlayan Kaplan projelerinin detaylarını Yeni Şafak’a anlattı.


KABUĞUNA SIĞMIYOR

Ortaya koydukları projelerle Türkiye’nin en çok ziyaretçi alan ilçelerden bir tanesi olacaklarını söyleyen Kaplan, “İlçenin mevcut pozisyonu, Ankara ve Türkiye’deki pozisyonunu göz önüne alarak, faaliyetlerinin hangi alanlara hitap edebileceği dolu dolu projelerimiz var. Yarıdan fazlasının da temellerini atmak üzereyiz. Beypazarı kabuğuna sığmıyor. Türkiye’ye açılıyor” dedi. Kaplan, şunları söyledi:

ÜLKENİN SEBZE DEPOSU

Ankara, İstanbul ve çevre illerin sebze ihtiyacının büyük bölümü ilçemizden karşılanmaktadır. Küçük çiftçilerimiz için soğuk hava deposu ve paketleme tesisleri kuracağız. Tohum eleme tesisimi geçtiğimiz aylarda hizmete açtık. 200 dönümlük meyve bahçelerimiz için alternatif tarım alanlarını oluşturuyoruz.


SEYİR TERASI YAPILACAK

Boztepe Mevkiinde bulunan Salihler Tepesi’nde yapacağım düzenleme ile bu bölgeyi vatandaşlarımızın aileleriyle oturup keyifli vakit geçirebilecekleri bir seyir terasına dönüştüreceğiz. Termal otel projemizle ilçemizi termal turizm ve kongre turizminin merkezi haline getireceğiz. Azmak Sanayi Sitesi Projemizi tamamlayacağız.Yıllardır sorun yaşadığımız mezbahayı yeniliyoruz. Modern mezbaha bu yıl hizmete girecek.

UYGUN ÖDEMELİ KONUT

Uygun ödeme kolaylığı sağlayacak TOKİ konutları için çalışmalarımıza başladık. Ziraat, maden, turizm alanlarından mezun proje destek elemanlarıyla güçlendirilerek proje destek ofisi açacağız. Projelendirdiğimiz Gazi Gündüzalp Külliyesi ile ilçemizi Türk dünyasının odağı haline getireceğiz.


ORGANİK ÜRÜN ATAĞI

İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ve gelen turistlerin ilgi odağı olacak Bostancılar Çarşımızı canlandırmak için belediyemizin de destekleri ile esnafımıza ve çiftçimize organik tarım alanında destek sunacağız. Çiftçilerimizin su sıkıntını çözmek için DSİ ile görümeler yapmaya devam ediyoruz.

24 SAAT GÜVENLİ İLÇE

Tüm parklar 24 saat güvenlik kamerası ile izlenecek. Parklar ve okul bölgelerinde gezici zabıta ekipleri ile ilçemizi güvenli şehir ilan edeceğiz. Taşra mahallerimizin giriş çıkışlarına güvenlik kamera sistemleri kuracağız.

4 YILLIK FAKÜLTE ADIMI

Yer altı madenleri açısından da zengin kaynaklara sahip olan ilçemize, tarım, ziraat, maden ve turizm fakültelerinden birkaçının Beypazarı’na açılması için girişimlerde bulunacağız. Öğrenci yurtları kuracağız.

  • Yeni stadyum sözü verdi
  • İlçe merkezinde bulunan çim saha ve ilçe spor müdürlüğünün bulunduğu alandaki yapıların ihtiyacı karşılayamaz duruma geldiğini belirten Kaplan, “İlçemize yakışır bir şehir stadyumu, profesyonel lig maçlarının yapılabileceği bir spor salonu, tenis kortu, halı saha, yürüyüş yolları, bisiklet alanları ve çocuk oyun alanlarını barındıracak bir spor kompleksi yapacağız” şeklinde konuştu.

İşçilere sıcak çay ve çorba

Tuncer Kaplan, “İlçemizde ikamet edip çevredeki fabrikalarda çalışan işçi kardeşlerimiz vardiya değişimlerinde soğuk havada ya da sıcakta güneşin altında beklemeyecekler. İlçemizin belirli noktalarına kuracağımız işçi lokallerinde ücretsiz çorba ve çay ikram edeceğiz. Kuyucak ve Kırşeyhler Mahallelerinde devamında da uygun diğer mahallelere güneş enerji panelleri kurarak kendi enerjisini üreten belediyeler arasında olacağız” dedi.

#AK Parti
#Tuncer Kaplan
٪d سنوات قبل