|

Büyük Türkiye’nin onay tarihi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik 31 Mart seçimlerini “Büyük Türkiye’nin onay tarihi” olarak özetledi. Meydanlarda 17 yıllık icraat ve yeni projeleri anlatan Erdoğan, bu mesajı ön sözünü kaleme aldığı ve şehir şehir yatırım-hedefleri içeren “AK Yatırımlar” adlı kitapta verdi.

Fazlı Şahan
10:11 - 19/03/2019 Salı
Güncelleme: 10:17 - 19/03/2019 Salı
Yeni Şafak
AK Parti'nin hazırladığı kitapçıklar
AK Parti'nin hazırladığı kitapçıklar

81 ilde yapılan yatırımları içeren icraatlar "AK Yatırımlar" kitapçığında toplandı. Kitaba yazdığı önsözde Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçmene mesajlar verdi. Türkiye’nin son 17 yılda her alanda çok önemli mesafeler kat ettiğini, hayal gibi görünen birçok hedefe ulaşıldığını hatırlatan Erdoğan, millet ve ülke evlatları için çok büyük hedefleri olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, önsözde 31 Mart'ın önemini şöyle özetledi:

HÜSRANA UĞRAYACAKLAR…

“Demokrasiyle, ekonomisiyle, güvenliğiyle, huzuruyla, siyasi ve diplomatik gücüyle ülkemizin itibarına itibar katmayı hedefliyoruz. Bunun için çıktığımız yolda, 31 Mart seçimleri önemli bir dönüm noktasıdır. 31 Mart, ‘Büyük Türkiye’ hedefimizin milletimizden bir kez daha onay alacağı, Türkiye’nin istikrar ve güven içinde geleceğe emin adımlarla yürüme kararlılığının güç kazanacağı bir tarih olacaktır. Bu ülkenin birliğine ve dirliğine zarar vermek isteyenler, 31 Mart’ta, Allah’ın izniyle bir kez daha hüsrana uğrayacaklardır. Gönül Belediyeciliğinin, ülkemizin hemen her yerleşim yerinde, Cumhur ittifakıyla birlikte seçimi kazanacağına inanıyorum."

PROJELER DE ANLATILDI

Her ilin tarihçesinin de yer aldığı kitapçıkta, eğitimden sağlığa, ekonomiden enerjiye kadar 17 yılda yapılan yatırımların yanı sıra illerde yeni yapılacak projeler de anlatıldı. Özellikle sağlık alanında önemli mesajlar verildi. Kitapçıkta, “AK Parti hükümetleri olarak insanımıza verdiğimiz sağlık hizmetini devletin sağladığı bir lütuf değil, bir hakkın teslimi olarak görüyoruz. AK Parti iktidarından önce hastane kapılarında uzayıp giden kuyruklar vardı. Parası olmayanların hastane kapılarından geri çevrildiği, bebeklerin ve cenazelerin rehin tutulduğu bir Türkiye vardı. Artık o günleri ülke olarak geride bıraktık. Kamu veya özel demeden hastanelerin kapısını herkese açtık” hatırlatması yapıldı.

BÜTÇE VATANDAŞLARA AKTARILDI

Kitapçıklarda, genel bütçeden yerel yönetimlere aktarılan paylar da vatandaşlarla paylaşıldı. Ayrıca, ahilik kültürünün ve felsefesinin ekonomik, sosyal ve kültürel hayata kazandırılmasını sağlamak için tüm illerde ahilik kutlamaları gerçekleştirileceği, yurt dışı etkinlikler ile de ahiliğin dünyaya tanıtılacağı kaydedildi.

#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#AK Parti
5 yıl önce