|

Damat dehşeti

Kağıthane’de müzisyen olduğu öğrenilen bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşi ile baldızını tabancayla öldürerek dehşet saçtı. İntihara kalkışan zanlının durumu ciddiyetini koruyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 00:16 - 16/09/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Kamil Emre Güvener - Zerrin Demir Güvener
Kamil Emre Güvener - Zerrin Demir Güvener

İstanbul Kağıthane’de Müzisyen Kamil Emre Güvener, ayrı yaşadığı eşinin evinde silahıyla dehşet saçtı. Kamil Emre Güvener’in kafalarına birer el ateş ettiği eşi Zerrin Demir Güvener ile baldızı Betül Demir yaşamını yitirdi. Aynı silahla kendini vurarak intihara kalkışan Kamil Emre Güvener ise yoğun bakımda.


ALBÜM ÇIKARMIŞ

Dizi filmlerin müziklerini besteleyen ve ‘Sor Bana’ isimli albüm çıkaran müzisyen Emre Güvener, 6 aydır ayrı yaşadığı 22 yaşındaki eşi Zerrin Demir ile konuşmak için evine gitti. Güvener, kayınvalidesi, kayınbiraderi ve baldızı Betül Demir’in olduğu evde eşi ile bir süre tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce Emre Güvener, belindeki silahı çekerek eşi Zerrin Demir Güvener ile baldızı Betül Demir’in kafalarına birer el ateş etti. Daha sonra da aynı silahla kendini vurarak intihar etti. Kamil Emre Güvener’in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

#İstanbul
#Cinayet
7 yıl önce