|

İstanbul'daki karantinadan her an güzel haber gelebilir: Yurdun önünde İETT otobüsleri bekliyor

14 gün önce yurt dışından getirilerek karantinada tutulduğu Güngören'deki Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu'ndaki kişiler son test sonuçlarının çıkmasının ardından tahliye edilecekler. Karantinadaki kişilerin yakınları yurdun önüne akın ederken İETT otobüsleri de hazır bekletiliyor.

11:40 - 31/03/2020 Salı
Güncelleme: 13:45 - 31/03/2020 Salı
DHA
Güngören'deki Fatih Sultan Mehmet Öğrenci yurdunda tahliye bekleyişi
Güngören'deki Fatih Sultan Mehmet Öğrenci yurdunda tahliye bekleyişi

İstanbul Güngören'deki Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu'nda tahliyeler bekleniyor. 17 Mart'ta yurt dışından gelen Türklerin karantinaya alındığı Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu'nda tahliye bekleyişi başladı. Yurtta bulunanlar camlara çıkarak etrafı izledi. Yurdun için de rutin dezenfekte çalışmalarının yapıldığı görüldü. Yurdun yakınında ise tahliyeler için İETT otobüsleri hazır bekletiliyor.

DOKTOR KONTROLÜNDEN SONRA ÇIKACAKLAR

Antalya'dan gelen Adem Saban karantinadaki eşi Karolin Saban ile telefonda görüştü. Sabah çiftinin telefonla konuşurken birbirlerine el salladığı da görüldü. Saban, eşinin Hollanda'dan geldiğini belirterek, "
Şu ana kadar bir sıkıntı yok, eşimle yeni konuştuk, doktor kontrolünden sonra salacaklar. Yeni geldim Antalya'dan yorgun bekleyeceğiz. Mutluyum sağ salim çıkıyor. Her hangi bir sıkıntısı yok, Hollanda'dan gelmişti zaten. Alıp Antalya'ya gideceğiz, tekrar kendimizi izole edeceğiz.
İkinci evliliğimiz bizim eşimin çocukları Hollanda'da. Onlarda çok merak içindeler, zaten Hollanda'ya onları görmeye gitmişti. İnşallah her şey iyi olacak. Bizde öncesi de 2 hafta Hollanda'daydı. Zor tabi, insan heyecanlanıyor, meraklanıyor, strese giriyorsunuz, o burada yalnız, ben orada yalnız, biraz zor geçti" diye konuştu.







#İETT
#koronavirüs
#yurt
#karantina
4 yıl önce