|

Osman Nuri Önügören Hakk'a yürüdü

Milli Selamet Partisi’nin kurucularından Osman Nuri Önügören hayatını kaybetti. Önügören'in Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TBMM Başkanı Kahraman da katıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/07/2016 Salı
Güncelleme: 21:35 - 4/07/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Milli Nizam ve Milli Selamet partilerinin kurucularından Osman Nuri Önügören, 83 yaşında Hakk'a yürüdü. Önügören'in cenazesi için dün Fatih Camisi'nde ikindi vakti düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın yanı sıra, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile çok sayıda siyasetçi ve iş adamı katıldı. Önügören'in çocukları İbrahim Önügören, Mehmet Önügören, Yahya Kemal Önügören, Nurşen Ergin ve Ayşen Saraç cenazeye katılanların taziyelerini kabul etti. Cami çıkışında vatandaşlar Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.





KALP KRİZİ GEÇİRDİ


Önügören'in cenazesi, Emin Saraç'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığında toprağa verildi. İbrahim Önügören, 3 gün önce umreden gelen babasının aile yakınlarına verdiği iftarın ardından evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini söyledi.


#Osman Nuri Önügören
#Fatih Camii
#Milli Selamet Partisi
8 yıl önce