|

Şehir eşkıyası yakalandı

İstanbul Ataşehir’de yolda yürüdüğü sırada A.Ç. isimli kadına önce omuz, sonra yumruk atarak kayıplara karışan şehir eşkiyası Hakan D. gözaltına alındı. Saldırganın Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 07:37 - 2/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
şehir eşkiyası Hakan D.
şehir eşkiyası Hakan D.

Ataşehir'de kaldırımda yürürken çarpıştığı A.Ç. isimli kadını darp eden şüpheli gözaltına alındı. Olay, Ataşehir’de 29 Eylül tarihinde meydana gelmiş, yolda yürüyen 27 yaşındaki A.Ç. isimli kadına bir şahıs önce omuz ardından yumruk atmıştı. Saldırı anı güvenlik kameraları tarafından kaydedilmişti. A.Ç.’nin polise verdiği ifadede ise, evine gittiği sırada siyah saçlı, kirli sakallı, beyaz tenli bir erkeğin kendisine çarptığını söyleyerek, “Yavaş olur musunuz?” dedim. O da bana, “Sen bana nasıl böyle bir şey dersin” dedi ve beni omuzlarımdan yere itti, yere düşürdü. Bir müddet yerde kaldım” dediği öğrenildi.

20 KAMERA İNCELENDİ

Polis ekipleri olayın yaşandığı mahallenin yakın yerlerindeki 20’den fazla güvenlik kamerasını inceledikten sonra şüphelinin tıp fakültesi öğrencisi 24 yaşındaki Hakan D. olduğunu belirledi. Hakan D. gözaltına alındı.



#Ataşehir
#İstanbul
#Marmara Üniversitesi
7 yıl önce