|

Arazinin efsane ismine kentli makyajı

Kalite, dayanıklılık ve güvenilirlik özelliklerini yarım asırdan fazla süredir kusursuz olarak taşıyan Toyota Land Cruiser Prado, üstün sürüş konforunu mükemmel off-road performansı ile buluşturuyor.

Merve Sena Kılıç
00:00 - 17/10/2010 Pazar
Güncelleme: 22:50 - 16/10/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Arazinin efsane ismine kentli makyajı
Arazinin efsane ismine kentli makyajı

Beş milyon adetlik satış adediyle bir efsaneye dönüşen Toyota Land Cruiser geride bıraktığı 60 yılda 176 ülkede satışa sunuldu. Toyota'nın arazi aracı efsanesi Land Cruiser Prado üstün sürüş konforu ve eşsiz arazi performansını aynı potada eritiyor. Yeni Land Cruiser Prado sadece lüks ve konfor özellikleriyle değil, ileri seviyede güvenlik donanımıyla arazideki rekabetin güçlü üyelerinden biri olarak da öne çıkmaya devam ediyor. Yeni Land Cruiser Prado, güçlü ve çekici görünümü, artırılmış aerodinamik özellikleri, zengin teknolojik donanımı, geniş ve fonksiyonel iç mekanıyla heyecan yaratıyor.


ARAZİNİN EFSANESİNE MODERN ŞIKLIK

Yeni Land Cruiser Prado modern bir yaklaşımla yeniden tasarlandı. Güçlü ve çekici dış görünümü zarif ve estetik hatlarla şekillendirilen Yeni Prado, kent yaşamının şıklığıyla heybetli arazi aracı görünümünü birleştiren bir modern zaman efsanesi. Yeni Prado'da bulunan dört adet kamera sayesinde, dar alanda veya arazide daha rahat manevra yapmaya yarayan, sürücüye nerede olduğunun ve nereye gittiğinin anlık görüntüsü sunuluyor. Adapte değişken süspansiyon sistemi (AVS), sürücüye 'Normal', 'Comfort', 'Sport' modlarından birinde sürüş seçeneği sunuyor. Bunlara ek olarak ABS, EBD, VSC, sürüşe duyarlı Xenon ön farlar, aydınlatmalı yan basamaklar ve daha pek çok zengin donanım ile Yeni Land Cruiser Prado ayrıcalıklı bir yolculuk vaad ediyor.


İÇ MEKANDA FONKSİYONEL TASARIMLAR

Yeni Toyota Land Cruiser Prado iç mekanı estetik tasarım, fonksiyonellik, esneklik, kalite ve konfor gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Navigasyon sistemi, Bluetooth, JBL premium müzik sistemi, arka koltuk eğlence sistemi gibi gelişmiş teknolojik donanımlarla fonksiyonellik ve konfor en üst seviyeye çıkıyor. Yeni Prado'da akıllıca yerleştirilmiş saklama gözleri ve koltuk tasarımları ile takdir topluyor. Kolaylıkla katlanabilen ikinci sıra koltuklar 135 mm ileri–geri hareket kabiliyeti sunarken, üçüncü sırada yer alan koltuklar elektirkli olarak katlanma özelliğine sahip.


SINIFININ EN TUTUMLU ARACI

Yeni Toyota Land Cruiser Prado, beş ileri otomatik şanzımana sahip 4.0 lt V6 Dual VVT-i benzinli ve 3.0 lt D-4D dizel olmak üzere iki motor seçeneği ile satışa sunuluyor. 4.0 lt V6 silindirli Dual VVT-i benzinli motor Land Cruiser Prado'yu 0'dan 100 km/s hıza sadece 9,2 saniyede ulaştırıyor. 3.0 lt D-4D dizel motor 173 PS güç ve üretiyor ve 8,1 lt/100 km yakıt tüketimi ile Land Cruiser Prado'yu sınıfının en tutumlu aracı yapıyor.


Teknik Veriler:

Yeni Toyota Land Cruiser

Prado 3.0 lt D-4D

Motor (tip/silindir sayısı): sıralı/4

Motor Hacmi: 2982 cc

Maksimum Güç: 3400/ 173 PS

0-100 km/s hızlanma: 11.7

Yakıt Tüketimi (ort): 8.1

Fiyatı: 106 bin Euro


Goodyear 'Bonus' kazandırıyor

Goodyear ile Bonus Card'ın işbirliğinde gerçekleşen kampanya kapsamında kart sahipleri, anlaşmalı Goodyear bayilerinden yaptıkları alışverişlerde “50 TL Bonus” kazanıyor. 15 Ekim – 30 Kasım 2010 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile, Bonus Card sahipleri, yetkili Goodyear bayilerinden yaptıkları alışverişlerinde ilave 5 taksit fırsatına sahip olacak. Bonus Card sahipleri, kampanyaya katılan Goodyear bayilerinden yapacakları, tutarı 350 TL ve üzeri Goodyear markalı tüketici grubu lastik alımlarında, 50 TL Bonus kazanacak ve ödemelerinde ilave 5 taksit fırsatından faydalanacaklar.


Peugeot'da %20 indirim fırsatı!

04 – 23 Ekim tarihleri arasında Peugeot Yetkili Servisleri'ni ziyaret eden Peugeot kullanıcıları, orijinal yedek parça Peugeot ürün gamındaki fren balataları, fren diskleri, bujiler ve motor yağlarında %20, filtrelerde ve sileceklerde %15 ve işçilikte %10 oranında özel indirimlerden faydalanabiliyorlar. Ayrıca Kampanya kapsamında Maximum Kart sahiplerine özel peşin fiyatına 5 taksit ve 2 ay taksit erteleme imkanı da sunuluyor. Tüm bu avantajlara ek olarak kampanya kapsamında iki adet Michelin ya da Pirelli lastik satın alan araç sahiplerine 50 TL, dört adet Michelin ya da Pirelli lastik satın alan araç sahiplerine 100 TL değerinde Total yakıt hediye ediliyor.



14 yıl önce