|

E-bordo memur maaşı sorgulama ve öğrenme

E-bordro memur maaşları sorgulama işlemlerini haberimizden öğrenebilirsiniz. Memurlar maaşlarını e-bordro sistemi üzerinden rahatlıkla sorgulayabilirler. Daha önce Maliye Bakanlığı üzerinden sorgulanan hizmet artık e-Devlet üzerinden sorgulanıyor. İşte e-bordro memur maaşı sorgulama...

Yeni Şafak
16:23 - 14/10/2018 Pazar
Güncelleme: 16:55 - 14/10/2018 Pazar
Diğer
Memur maaşı sorgulama işlemleri e-Devlet'te.
Memur maaşı sorgulama işlemleri e-Devlet'te.
E-bordro memur maaşlarını sorgulamak için haberimizi inceleyebilirsiniz. Memurlar maaşlarını sorgulamak için e-bordro sistemini kullanıyorlar. Gelen son güncellemeyle artık sorgulama işlemleri e-Devlet üzerine taşındı. Sizler de sisteme giriş yaparak memur maaşlarını sorgulayabilirsiniz.


E-BORDRO MEMUR MAAŞI SORGULAMA SİSTEMİ

E-Bordro sistemi, memur maaşlarını sorgulanabilmesi için oluşturulmuş bir sistemdir. Bu sistem ile memurlara, maaşlarını internet üzerinden istedikleri zaman ve istedikleri yerde sorgulama olanağını sağlanıyor. Ayrıca E-Bordro memur maaşı sorgulama sistemi online olarak hızlı ve güvenli bir şekilde kullanılabiliyor. E-Bordro sistemine giriş yapıp sorgulama işlemini yapabilmek için gerekli olan bu bilgiler T.C kimlik numarası, emekli sicil numarası ve memuriyet sicil numarası gibi bilgilerdir. Gerekli olan tüm bu bilgileri E-Bordro memur maaşı sorgulama ekranına girerek çok kolay bir şekilde sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. E-Bordro sistemini emekli sandığına' bağlı kişiler kullanabilir.

E-BORDRO SİSTEMİ İLE MEMUR MAAŞI NASIL SORGULANIR?

E-Bordro ile memur maaşı sorgulama işlemi internet üzerinden kolay bir şekilde yapılabiliyor. E-Bordro sistemine giriş yapmak için internet üzerinden 2 farklı yol bulunmaktadır. E-Bordro sistemi ile memur maaşı sorgulama işlemi için gerekli olan birinci yol şifresiz olarak yapılıyor olması. Diğer yol ise E-Devlet sistemi üzerinden şifreli bir şekilde yapılıyor olması.

Kamu personellerinin bankacılık işlemlerinden, kamu işlemlerine kadar pek çok alanda gereksinim duyduğu başlıca belgeler arasında yer alan maaş bordrosunu internet üzerinden de son derece pratik bir şekilde görüntüleyebilmesine olanak veren bu Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü online maaş bordrosu uygulaması e-bordo uygulama sayfası üzerinden kolaylıkla maaş bordrosunu inceleme imkanı bulunuyor. Kamu personellerinin devlet görevlisi olmaları sayesinde her ay almaya hak kazandıkları memur maaşlarının tüm ayrıntılarının yer aldığı maaş bordrosu Maliye Bakanlığı tarafından tüm kamu personellerine aylık olarak hazırlanıyor ve veriliyor.
#E-bordro
#Memur maaşları
#e-Devlet
6 yıl önce