|

Taklacı İdris Naim Şahin Ordu'da hezimete uğradı

Ordu'da Saadet Partisi'nin adayı İdris Naim Şahin, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre rakibi AK Parti adayı Mehmet Hilmi Güler karşısında hezimete uğradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdris Naim için " Bu taklacıya öyle bir ders verin ki karşınıza çıkmaya yüz bulamasın' ifadelerini kullanmıştı.

Yeni Şafak
21:40 - 31/03/2019 Pazar
Güncelleme: 22:05 - 31/03/2019 Pazar
Yeni Şafak
​Ordu'da Saadet Partisi'nin adayı İdris Naim Şahin
​Ordu'da Saadet Partisi'nin adayı İdris Naim Şahin

Ordu'da kesin olmayan 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçları gelmeye devam ediyor.

Toplam seçmenin 581.656 kişinin olduğu Ordu'da seçimlere katılım oranı yüzde 83,7 olarak gerçekleşti. Sandıkların yüzde 63,8 açıldı.

Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Hilme Güler, oyların yüzde 56,2'sini alarak seçimi önde götürüyor.

Saadet Partisi'nden aday olan İdris Naim Şahin ise 25,8 ile seçim geride götürüyor. Saadet Partisi'nin büyük umutlarla aday gösterdiği İdris Naim Şahin, AK Parti karşısında hezimete uğradı.

"Taklacı sen kimsin ya"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da düzenlenen mitingde Saadet Partisi'nden aday olan İdris Naim Şahin hakkında 'Duyduğuma göre maalesef paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davasına aykırı düşen birisi utanmadan sıkılmadan benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş. Bu kişi Ordu'ya yapılan her işe de sahip çıkıyormuş, sen kimsin? Bu şehre ne yapılmışsa altında sadece AK Parti'nin ve onunla yol yürümeye devam eden kadroların imzası vardır. Bu taklacıya öyle bir ders verin ki karşınıza çıkmaya yüz bulamasın' ifadelerini kullanmıştı.




2019 Yerel Seçimler için ilk sonuçlar gelmeye başladı.


#İdris Naim Şahin
#Ordu
5 yıl önce