|

Antalyaspor Harun Alpsoy'u kadrosuna kattı

Ligde üst üste aldığı galibiyetlerle 5. sıraya kadar yükselen Antalyaspor, devre arası transfer döneminde bir ismi daha renklerine kattı.

Yeni Şafak
10:35 - 27/01/2017 Cuma
Güncelleme: 17:40 - 27/01/2017 Cuma
Yeni Şafak
Antalyaspor, İsviçre Genç Milli takım oyuncusu Harun Alpsoy'la anlaşmaya vardı.
Antalyaspor, İsviçre Genç Milli takım oyuncusu Harun Alpsoy'la anlaşmaya vardı.

Antalyaspor yönetimi, Sandro, Salih Dursun ve El Kabir'in ardından İsviçre Genç Milli takım oyuncusu Harun Alpsoy ile de anlaşmaya vardı. Grasshoppers takımında oynayan 19 yaşındaki futbolcu, orta saha ve ön libero mevkilerinde forma giyiyor. Harun'un sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Antalyaspor'a imza atması bekleniyor.



Hava topu hakimiyeti ve isabetli pas becerisi ile dikkati çeken Harun ile geçtiğimiz yıl da Beşiktaş ilgilenmişti. Siyah beyazlıların scoutlarının listesinde olan Harun'un transferiyle ilgili Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da açıklamalarda bulundu. Çalımbay'ın transferin bittiğini ifade etti.



Bir radyo kanalında açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay şöyle konuştu;

  • “İki oyuncu daha almak istiyoruz. Kerim Frei, Aatif gibi oyuncuları istedik ama alamadık. Kulüpleri bırakmadı bu oyuncuları. Harun Alpsoy şu anda geldi, Antalya'da sağlık kontrolünden geçiyor. İmzayı atacak, bir sorun olmaz. Harun, Grasshoppers'tan gelen genç bir oyuncu. Direkt şu an olmasa da ilerleyen dönemde katkısı olacaktır"








#Antalyaspor
#Harun Alpsoy
7 yıl önce